PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 137662
7,4 18 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

....ocena 8,4 to bardzo wysoko jak na ten serial. Zasugerowałam się opiniami i się baaaaardzo rozczorowałam, strasznie naiwny i schematyczny serial, sztuczne dialogi, przewidujące i sztywne sceny...wszystko to już gdzieś widziałam, to już było, i to w o niebo lepszym wydaniu...słabizna!

ocenił(a) serial na 8
Marie_eM

Co kto lubi... Mnie się bardzo podoba

cichy_25

Ja też uwielbiam.Mam nadzieję że na 2 sezonie się nie skończy....

marigold_1512

Lekki i przyjemny serial, przystojny aktor, bardzo ładne ujęcia Nowego Jorku. Nie czekam na następny odcinek z wypiekami na twarzy, ale serial ma coś w sobie.

lot_of_bananas

Tylko który aktor to ten przystojny? Bo wg mnie obaj są bardzo hot.

marigold_1512

Gabriel Macht oczywiście! Jak Johnny Depp ale z troszkę mniejszym urokiem osobistym... ale nadal mega przystojny ;)

lot_of_bananas

Ale Patrick też ma w sobie to coś ...ten chłopięcy urok... Po zastanowieniu chyba też przyłączę się jednak do wyboru i postawię na męski czar i magnetyzm Gabriela.

ocenił(a) serial na 10
marigold_1512

Jak ktoś ocenia owce w wielkim miescie na 8 i dodaje do ulubionych to musi być bezguściem. Nie dziwię się czemu Suits dajesz 6/10. Po prostu jesteś bezguściem. Bez odbioru.

pitixpl

Nie wiem, czy to było do mnie, ale jeśli tak to gratuluję oceniania innych na podstawie jednego serialu.

ocenił(a) serial na 7
Marie_eM

taki tam sredniak, mozna obejrzec bez wiekszego skrzywienia na twarzy

ocenił(a) serial na 10
danteusz

Ja uwielbiam ten serial!!! Cały rok czekalam na nowe odcinki... Sezon 2 genialny!!! Właśnie oglądałam trzeci odcinek drugiego sezonu i muszę powiedzieć ze serial wciąż podnosi poziom.... Mam nadzieje ze utrzymają ta wzrostowa tendencje.... Szkoda ze następny odcinek dopiero za 2 tygodnie....

Marie_eM

na pewno nie powinien być w pierwszej dziesiątce, wyprzedził The Wire O_o (kolejny dowód na to jak wiarygodny jest ten ranking)

ocenił(a) serial na 10
Oskitello

nie wiem czy akurat the wire to dobry przykład, mi osobiście nie podszedł i nie oglądam, jak będę miał czas to wrócę jeszcze raz d wire ale na razie wire off a na suits czekam z utęsknieniem