....ocena 8,4 to bardzo wysoko jak na ten serial. Zasugerowałam się opiniami i się baaaaardzo rozczorowałam, strasznie naiwny i schematyczny serial, sztuczne dialogi, przewidujące i sztywne sceny...wszystko to już gdzieś widziałam, to już było, i to w o niebo lepszym wydaniu...słabizna!
Lekki i przyjemny serial, przystojny aktor, bardzo ładne ujęcia Nowego Jorku. Nie czekam na następny odcinek z wypiekami na twarzy, ale serial ma coś w sobie.
Gabriel Macht oczywiście! Jak Johnny Depp ale z troszkę mniejszym urokiem osobistym... ale nadal mega przystojny ;)
Ale Patrick też ma w sobie to coś ...ten chłopięcy urok... Po zastanowieniu chyba też przyłączę się jednak do wyboru i postawię na męski czar i magnetyzm Gabriela.
Jak ktoś ocenia owce w wielkim miescie na 8 i dodaje do ulubionych to musi być bezguściem. Nie dziwię się czemu Suits dajesz 6/10. Po prostu jesteś bezguściem. Bez odbioru.
Nie wiem, czy to było do mnie, ale jeśli tak to gratuluję oceniania innych na podstawie jednego serialu.
Ja uwielbiam ten serial!!! Cały rok czekalam na nowe odcinki... Sezon 2 genialny!!! Właśnie oglądałam trzeci odcinek drugiego sezonu i muszę powiedzieć ze serial wciąż podnosi poziom.... Mam nadzieje ze utrzymają ta wzrostowa tendencje.... Szkoda ze następny odcinek dopiero za 2 tygodnie....
na pewno nie powinien być w pierwszej dziesiątce, wyprzedził The Wire O_o (kolejny dowód na to jak wiarygodny jest ten ranking)