PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 137662
7,4 18 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

polski tytuł to W Garniturach .

snazzygirl

Niekoniecznie.
Suits może być również liczbą mnogą do słowa pozew lub ew. proces, co też zgadzałoby się z tematyką serialu. Wyraz suits może być również trzecią osobą liczby pojedynczej czasownika pasować. To również moglibyśmy przyjąć zakładając, że Harvey i Mike uzupełniają się w pracy. Moim zdaniem tytuł został wybrany celowo z racji swojej uniwersalności.

ocenił(a) serial na 8
wikaa6

nie wnikam, ale pod takim tytułem będzie emitowany w polskiej telewizji

ocenił(a) serial na 10
snazzygirl

źródło informacji?

ocenił(a) serial na 8
AvengerLSK

kanał to Canal+ a źródło H atak

ocenił(a) serial na 8
AvengerLSK

bądź jak wolisz sprawdź na głównej Canal+

snazzygirl

to oni chcą przetłumaczyć tytuł?!
oby tego nie robili...

ocenił(a) serial na 8
wikaa6

już to zrobili

ocenił(a) serial na 9
snazzygirl

Kolejne genialne tłumaczenie tytułu! Błagam nie dodawajcie go na FilmWeb!

ocenił(a) serial na 8
Madridista1902

Nie wiem, czemu u nas takie wielkie parcie na spolszczanie tytułów? Ktoś się nie popisał.

ocenił(a) serial na 9
snazzygirl

Ja jestem w szoku, że kogokolwiek, stąpającego po tej ziemi, nadal obchodzi jak Polacy przetłumaczą jakiś tytuł. Bardziej zadziwiające byłoby to jakby dali jakąś prawidłową propozycję...

ocenił(a) serial na 10
ryniuu

Ja za to nie rozumiem jak można dyskutować na temat tytułu. Jeśli film ci się podoba to co cie obchodzi jak ktoś go nazwał ? Jakby przetłumaczyli wg siebie, nie zwracając uwagi na oryginał, także znaleźli by się tacy którzy by twierdzili, że jest tragiczny. Nazwa "W garniturach" nie zachęca, ale nie przeszkodzi mi w kontynuacji oglądania.

ocenił(a) serial na 9
rafi172

Ależ mi nie musisz tego tłumaczyć, tylko tym co zakładają te tematy i jeszcze oddają się gorliwej dyskusji :D