jak myslicie, co bedzie w drugiej polowie sezonu? Ten buziak byl piekny :-D
Ciężko powiedzieć bo już z samego początku jak wyskoczyli z tym Harvey+ Paula to już miałem ostro mieszane uczucia. Serial troszkę powrócił na stare tory mimo ,że dużo jest rosterek osobistych, to nadal jest ok. Brakuje tu jessici i to widać gołym okiem.
Oczywiście jestem fanem tego serialu jak i duetu donna i harvey. Było dużo posuchy w tym temacie no i w końcu sie stało. Jeśli twórcy to s""""ą to będzie porażka. Bądżmy dobrej nadzieji że jednak będą razem:) bo tej psycholożki to nie trawię. No i ten utwór pod koniec odcinka jak zwykle misrzostwo w doborze. Nie którzy narzekają że się opera mydlana z tego zrobiła a mi naprawdę to nie przeszkadza a nawet lepiej się oglądą:) Darvey:)
Mam nadzieje, że Harvey i Donna będą razem. Specter może sie zachować na wiele sposobów. Nie lubie Pauli tak samo jak Scottie.
Mogliby dać szanse jeszcze Louisowi i Sheili. Może nie wyjdzie za mąż. Nawet jeśli mieliby sie pogodzić pod koniec serialu. Jeff i Jessica dostali szanse.
Tak czy inaczej licze na Darvey!
Z racji, iż został poruszony temat drugiej części 7 sezonu, mam pytanie :D Czy ktoś wie kiedy pojawią się kolejne odcinki?
Nie znam dokładnej daty, ale przypuszczam, że jak zwykle pod koniec stycznia 2018 albo ostatecznie w lutym. Chyba, że Korsh coś zmieni, ale mam nadzieje, że nie.