Też się wahałem i mogę powiedzieć, że jestem mega pozytywnie zaskoczony :) Wątki maja swoją kontynuację w kolejnych odcinkach i serial z każdym odcinkiem wciąga coraz bardziej, bardzo polecam!
Ja też polecam ;)
Widziałem całego House'a, Breaking Bad i kilka innych, dobrych seriali, aż w końcu dostałem cynk o Suits.
Nie spodziewałem sie, że będzie tak dobry:
Mega inteligencja głównych bohaterów, świetne dialogi, wbrew pozorom (sporo dzieje się w biurze) niezła akcja i genialna muzyka.
Nie zawiedziesz się ;)
btw: zazdroszcze komuś, kto pierwszy raz ogląda coś fajnego;]
nie jestem fanką House'a, za to uwielbiam White Collar, a Suits jest bardzo podobny do tego serialu. :) tak samo ciekawe relacje dwóch głównych bohaterów, świetny humor, duuużo akcji, problemów i ciekawych rozwiązań. zaczęłam oglądać w poniedziałek i już nadrobiłam wszystkie odcinki, więc naprawdę wciąga. :D
Tak jak Sajmek powiedział, świetne dialogi i muzyka. Serial jest naprawdę mega :)
Oczywiscie wszyscy na Filmwebie znają twoj gust i wiedzą co lubisz, a czego nie, zeby moc w stanie dac ci wiarygodną odpowiedz.... Moze zamiast zwracac ludziom glowe, zawroc sobie głowke sama przez 5 minut i zmus sie do obejrzenia trailera. To powinno ci rozjasnic sprawe. Przynajmniej w wiekszosci przypadkow tak to działa...
Ochy i Achy powyżej są jak najbardziej uzasadnione. Serial jest inteligentny, zaskakuje, rozśmiesza humorem słownym i sytuacyjnym. Mike i Harvey momentami są jak dobre małżeństwo, pozostali bohaterowie (Louis, Donna, Rachel etc.) to pełnokrwiste dopełnienie. Polecam i żałuję, że nie mogę jeszcze raz odkryć tej produkcji.
no mam tak samo żałuje że już obejrzałam dwa sezony i czasami mam ochotę obejrzeć je drugi raz, jednak z drugiej strony szkoda mi czasu bo mogłabym w tym czasie obejrzec cos nowego.....