PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 137668
7,4 18 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

zaczynało się nieźle, później coraz gorzej, temat serialu kręci się wokół problemów wewnętrznych firmy, Mike już prawie w ogóle nie korzysta ze swoich genialnych zdolności zapamiętywania informacji, romans Mikea i Rachel miał dodawać pikanterii, budować napięcie między nimi skończyło się na jakimś dziwnym szybkim numerku w magazynie z kartoteką, słabe to było i bez polotu.
Harvey przestał mi imponować a zaczął drażnić, bo za wszelką cenę chcę być współwłaścicielem firmy i tylko to go najbardziej interesuje przez cały sezon Jedyną ciekawą i wyrazistą postacią w tym serialu jest Louis i na tym się moim zdaniem kończy.
ogólnie kicha a szkoda bo ten serial miał potencjał.

ocenił(a) serial na 6
albatros23

Zgadzam sie. Pierwszy sezon jeszcze spoko. Drugi juz badziew. Ogolnie polega to na tym ze siedza w firmie znajduja dokumenty ktora dadza im zwyciestwo nad sprawa ale jednak okazuje sie ze przeciwnicy maja na nich haka i dupa. Po paru minutach nagle ,aja kolejne dokumwnty dzieki ktorym wygrywaja jwdnak. I tak w kazdym odcinku. Jedynie Louis ratuje ten serial spoki co. Sadzilem ze bedzie wiecej rozpraw sadowych pokazanych a nie siedzenie w archiwum i szukanie papierkow. Jest serial Defenders ale nie stwty nie moge go nigdzie sciagnac :(

ocenił(a) serial na 6
albatros23

Widziałem wszystkie odcinki i nie rouzmiem czemu serial znajduje się w top 10. Nie jest zły, ba, nawet nieźle się go ogląda (o czym świadczy moja ocena - 7/10), ale brakuje mu tego czegoś, wyjątkowości itd. Taki, kolejny serial o jakieś grupie społecznej i z głównym wątkiem fabularnym wplecionym w "przypadki tygodnia".