W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 139 tys. ocen
8,1 10 1 138899
7,5 14 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

warto?

ocenił(a) serial na 8

korzystając z dwu tygodniowej choroby postanowiłam obejrzeć jakieś serial - nie oglądam raczej serialów - wyjątek stanowił Borgen (b.dobry moim zdaniem) i kiedyś Twin Peaks. do Suits zachęciły mnie pozytywne komentarze i wysokie noty - jednak... obejrzałam 3odcinki i jestem bardzo rozczarowana - do kogo skierowany jest ten serial?! czy potem się rozkręci?! wydał mi się strasznie naiwny i wręcz głupkowaty. drugi odcinek w zasadzie jest taki sam jak trzeci - ten sam schemat... Pytam serio i proszę mnie nie krytykować - warto oglądać dalej?

ocenił(a) serial na 8
kinia76

Warto!:) Zdecydowanie się rozkręca, właściwie bez porównania z pierwszymi trzema, czterema odcinkami.. Miałam podobne odczucia ale na szczęście za szybko się nie poddałam i nie żałuję bo to świetny serial.

ocenił(a) serial na 9
kinia76

Mniej lub bardziej jest to podobny schemat odcinków, ale nowe sprawy wychodzące, pojawiające się konflikty interesów są tylko po to żeby ukazać charaktery postaci. Dużo trudnych sytuacji w jednej z najlepszych korporacji gdzie poznaje się charakter człowieka, czy ktoś jest sprytny opanowany czy jest sk...synem a może wszystko razem :) Osobiście cieszę się że oglądam ten serial a o tym dowiedziałem się w tym roku, bo odcinki są naprawdę mocne.

ocenił(a) serial na 7
kinia76

2-3 sezony warto. Ostatni już jest jak dla mnie stratą czasu i serial stracił cały swój charakter.