korzystając z dwu tygodniowej choroby postanowiłam obejrzeć jakieś serial - nie oglądam raczej serialów - wyjątek stanowił Borgen (b.dobry moim zdaniem) i kiedyś Twin Peaks. do Suits zachęciły mnie pozytywne komentarze i wysokie noty - jednak... obejrzałam 3odcinki i jestem bardzo rozczarowana - do kogo skierowany jest ten serial?! czy potem się rozkręci?! wydał mi się strasznie naiwny i wręcz głupkowaty. drugi odcinek w zasadzie jest taki sam jak trzeci - ten sam schemat... Pytam serio i proszę mnie nie krytykować - warto oglądać dalej?
Warto!:) Zdecydowanie się rozkręca, właściwie bez porównania z pierwszymi trzema, czterema odcinkami.. Miałam podobne odczucia ale na szczęście za szybko się nie poddałam i nie żałuję bo to świetny serial.
Mniej lub bardziej jest to podobny schemat odcinków, ale nowe sprawy wychodzące, pojawiające się konflikty interesów są tylko po to żeby ukazać charaktery postaci. Dużo trudnych sytuacji w jednej z najlepszych korporacji gdzie poznaje się charakter człowieka, czy ktoś jest sprytny opanowany czy jest sk...synem a może wszystko razem :) Osobiście cieszę się że oglądam ten serial a o tym dowiedziałem się w tym roku, bo odcinki są naprawdę mocne.