PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=648746}

W niewoli przeszłości

Avenida Brasil
2012 -
8,1 170  ocen
8,1 10 1 170
W niewoli przeszłości
powrót do forum serialu W niewoli przeszłości

Czy polski tytuł oznacza, że serial będzie emitowany przez jakiś polski kanał?
Byłoby nieźle, bo jest bardzo dobry. Obejrzałam 16 odcinków i na razie wciąga ;)

trzcina23

Niestety, nie będzie emitowana na żadnym polskim kanale dostępnym w Polsce. Wyemituje ją stacja iTVN, wielka szkoda...

petit_fleur

Szkoda. Ale może w sieci pojawią się odcinki...

trzcina23

Ciężko powiedzieć, gdyż ten kanał jest dostępny poza granicami Polski. Pozostaje oglądanie w oryginale. Tylko, że nie każdy zna portugalski :/

petit_fleur

No, niekoniecznie w oryginale... Ja oglądam z rosyjskim lektorem ;)

trzcina23

Ja po hiszpańsku oglądam, chociaż nie znoszę dubbingu, ale czasem trzeba się pomęczyć :) Nie znam portugalskiego i mimo że znam hiszpański, to nie łapię o czym mówią po portugalsku. Szkoda, że TVN nie emituje tego serialu też u nas, bo wolałabym już oglądać z polskim lektorem.

gemma_92

Ja z polskim lektorem, jestem już w połowie serialu ;)))))

nemo773

A skąd masz odcinki? :)

nemo773

nemo, gdzie ogladasz ten serial ?

trzcina23

Tak, to prawda:) Ma być emitowany na iTVN od 21 stycznia o 15:55

ocenił(a) serial na 9
trzcina23

w sumie nie wiadomo, moze tvn w koncu go wyemituje i u nas bo naprawde dobry film!!!!!!

trzcina23

Sprawdzałem w necie pokazuja ten serial dla uposledzonych w Alfa TV (Macedonia )

giovanni50

Serial leci na tvn player.

F_A_N_T_A_Z_J_A

A czy ktoś wie czy ten serial jest na jakiejś stronie oprócz tvn player?

ocenił(a) serial na 10
belluska21

Jest też na anyfiles i tam zwykle oglądam.

Ramiro_29

Przecież na Polo TV leci od jakiegoś czasu od poniedziałku do piątku o 22:15.

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

Ja już dawno skończyłem oglądać ten serial w internecie. Zanim bym się na tym Polo doczekał aż oni go w całości pokażą to chyba musiałbym czekać do następnego roku. Jeśli oni tam dają tylko po 4 odcinki na tydzień, a ja jestem zbyt niecierpliwy, żeby tak długo czekać.

Ramiro_29

Wiem chodziło mi o to. Że jak lubisz ten serial to możesz sobie go oglądać na Polo TV. Chyba że jak już go obejrzałeś to już cię nie interesuje. To znaczy że nie był zbyt dobry.

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

Właśnie przeciwnie, bardzo podobał mi się ten serial i uważam, że był jednym z najlepszych, jakie widziałem. Tylko, że teraz jest późno na tym Polo i nie mam już czasu oglądać.

Ramiro_29

I tak według mnie lepsza godzina niż kiedyś. Kiedy dawali po południu. Ale ja oglądam Włoską narzeczoną i Moje serce bije dla Loli.

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

Tak, teraz to jest o lepszej godzinie, ale może trochę za późno szczególnie to w czwartki. Ja też oglądam Włoską narzeczoną. :) Za niedługo się skończy.

Ramiro_29

dlatego zacząłem oglądać Moje serce bije dla Loli. Bo widziałem że na TV4 nic nie dadzą bo wakacje. Jak Roberto Mateos wkroczy to się zacznie akcja ale zawsze trzeba na niego długo czekać.

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

Mnie to nie przeszkadza, że w telewizji nic nie dadzą w wakacje, bo i tak oglądam seriale w internecie. W telewizji nie mam za bardzo czasu oglądać.