Czy polski tytuł oznacza, że serial będzie emitowany przez jakiś polski kanał?
Byłoby nieźle, bo jest bardzo dobry. Obejrzałam 16 odcinków i na razie wciąga ;)
Niestety, nie będzie emitowana na żadnym polskim kanale dostępnym w Polsce. Wyemituje ją stacja iTVN, wielka szkoda...
Ciężko powiedzieć, gdyż ten kanał jest dostępny poza granicami Polski. Pozostaje oglądanie w oryginale. Tylko, że nie każdy zna portugalski :/
Ja po hiszpańsku oglądam, chociaż nie znoszę dubbingu, ale czasem trzeba się pomęczyć :) Nie znam portugalskiego i mimo że znam hiszpański, to nie łapię o czym mówią po portugalsku. Szkoda, że TVN nie emituje tego serialu też u nas, bo wolałabym już oglądać z polskim lektorem.
w sumie nie wiadomo, moze tvn w koncu go wyemituje i u nas bo naprawde dobry film!!!!!!
Ja już dawno skończyłem oglądać ten serial w internecie. Zanim bym się na tym Polo doczekał aż oni go w całości pokażą to chyba musiałbym czekać do następnego roku. Jeśli oni tam dają tylko po 4 odcinki na tydzień, a ja jestem zbyt niecierpliwy, żeby tak długo czekać.
Wiem chodziło mi o to. Że jak lubisz ten serial to możesz sobie go oglądać na Polo TV. Chyba że jak już go obejrzałeś to już cię nie interesuje. To znaczy że nie był zbyt dobry.
Właśnie przeciwnie, bardzo podobał mi się ten serial i uważam, że był jednym z najlepszych, jakie widziałem. Tylko, że teraz jest późno na tym Polo i nie mam już czasu oglądać.
I tak według mnie lepsza godzina niż kiedyś. Kiedy dawali po południu. Ale ja oglądam Włoską narzeczoną i Moje serce bije dla Loli.
Tak, teraz to jest o lepszej godzinie, ale może trochę za późno szczególnie to w czwartki. Ja też oglądam Włoską narzeczoną. :) Za niedługo się skończy.
dlatego zacząłem oglądać Moje serce bije dla Loli. Bo widziałem że na TV4 nic nie dadzą bo wakacje. Jak Roberto Mateos wkroczy to się zacznie akcja ale zawsze trzeba na niego długo czekać.