PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=267688}

W poszukiwaniu pełni księżyca

Full Moon o Sagashite
2002 - 2003
8,1 203  oceny
8,1 10 1 203
W poszukiwaniu pełni księżyca
powrót do forum serialu W poszukiwaniu pełni księżyca

Nie daje mi spokoju pewna rzecz. Otóż, shinigami przybywają i oznajmiają Mitsuki, iż pozostał jej tylko 1 rok życia i to dopiero od tego czasu zostaje Full Moon. W niektórych odcinkach ukazany został Eichi patrzący w niebo i słuchający na komputerze Full Moon. Prawie pod koniec dowiadujemy się, że Eichi umarł 2 lata temu. Jak to możliwe. Nie skończyłam jeszcze całej serii, ale po prostu musiałam to napisać. Może to miało być, że dusza Eichiego jej słuchała? Eh, sama nie wiem.

ocenił(a) serial na 9
ana_93

Eichi słuchający muzyki Full Moon to były tylko wyobrażenia Mitsuki o sposobie, w jaki się znajdą. Pzdr.

lubieyaoijakch

niezbyt;/ wyobrażenia w jaki sposób się spotkają, przecież to zupełnie nie w taki sposób zostało przedstawione, wyglądało to raczej na taki przerywnik, zaciekawienie widza, ale jeśli jest tak jak mówisz to znaczy, że coś komuś nie wyszło.

ocenił(a) serial na 8
ana_93

a mogłabyś napisać w którym/ch odcinkau/ach to było bo chciałabym sprawdzić bo jakoś nie zwróciłam na to uwagi a to ciekawa i ważna kwestia ?
pozdrawiam

agnessa

jest dokładnie tak jak lubieyaoijakch sądzi...Mitsuki tylko sobie to wyobrażała...bo jak by inaczej Eichi sluchał jej piosenki jak nie żył?

ana_93

Jedną wielką niezgodnością to ty jesteś... Naprawdę jesteś aż tak mało rozgarnięta czy tylko udajesz? To były tylko wyobrażania Mitsuki i nic poza tym! Ja nie wiem, naprawdę tak ciężko zrozumieć to co się ogląda?... -_-

ocenił(a) serial na 10
ana_93

ana_93 zasługujesz na Nobla. Pisząc takiego posta powinnaś postarać się nie zdradzać anime. Jak bym zobaczył tego posta szybciej niż obejrzałem ten serial zawiódłbym się. W-g mnie mówiąc ze on zginą 2 lata temu, zdradzasz (jak dla mnie) najważniejszy wątek. Tu nie widzę niezgodności co do słuchania muzyki Full Moon przez Eichi'ego, bardziej przyczepiłbym się do tego, jak Full Moon mogła se go wyobrazić w obecnym miejscu do którego się przeprowadził ? To pytanie jest tu jak najbardziej na miejscu. Moje pytanie było retoryczne. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
ana_93

Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią, byłam na 10 odcinku kiedy przeczytałam twoją wypowiedź, więc dzięki, wiem że nie kazałaś mi tego czytać, nikt mnie do tego nie zmuszał, ale mogłabyś chociaż oznaczyć to jako spoiler, piszę tak na przyszłość. Pozdrawiam.