PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=473955}

Wallander

2008 - 2016
7,5 5,1 tys. ocen
7,5 10 1 5069
7,8 5 krytyków
Wallander
powrót do forum serialu Wallander

NOWY SEZON!

ocenił(a) serial na 9

Właśnie zauważyłam, że w 2012 roku ma wyjść trzeci sezon, który będzie standardowo zawierał trzy odcinki ;-P Nie mogę się doczekać, bo trochę mnie ten serial wciągnął, a zdążyłam przerobić już dwa sezony.

ocenił(a) serial na 9
rapi_aga

Tak! Niedawno oglądałam wywiad z Kenem i wspominał, że w grudniu kręcił Wallandera. Cieszę się ogromnie! Uwielbiam Kena i bardzo spodobał mi się ten serial.

ocenił(a) serial na 8
wojcieska

Premiera 3 sezonu ma odbyć się w marcu jak piszą na Wikipedii.

Ghost165

Czekam z niecierpliwością!

ocenił(a) serial na 10
Ghost165

Teraz zauważyłem że te części nie są kręcone chronologicznie, bo np "Psy z Rygi" to 2 tom o Wallanderze tymczasem Branagh dopiero teraz go nakręcił (tzn w najnowszym sezonie jaki ma wyjść w tym roku na wiosnę).

Podejrzewam że powstanie też 4 sezon gdzie zekranizują 3-częściową "Piramidę"...

ocenił(a) serial na 10
KWallander_2

4 sezon na pewno będzie, jakiś czas temu, po drugim sezonie była informacja, że będzie jeszcze 6 nowych odcinków (2 sezony) w tym Piramida rozbita na 3 części.

ocenił(a) serial na 9
igorlakomy

To bardzo dobra wiadomość, bo serial jest świetny.
Nie mogę się doczekać 3. sezonu. Chyba jeszcze nie ma oficjalnej daty?

ocenił(a) serial na 9
rapi_aga

Datę premiery nowego sezonu przesunięto na 18 czerwca.

ocenił(a) serial na 9
Brudny_Harry

Dzięki za info ;> Cóż, będzie trzeba jeszcze troszkę poczekać ;]

rapi_aga

Czy ktoś wie, czy Tom Hiddleston pojawi się w nowym sezonie?

ocenił(a) serial na 9
Sechemett

Hiddleston najprawdopodobniej nie pojawi się w nowym sezonie. Nie ma go w obsadzie nadchodzących odcinków. Podobnie jak dotychczasowej szefowej policji. Zostaną oni zastąpieni przez inne postacie. Pod tym linkiem dostępne są informacje o obsadzie i nowych bohaterach:

http://www.bbc.co.uk/programmes/b00pxtct/features/characters-by-episode

Podobno rozpoczęły się prace nad scenariuszem do czwartej serii. Na 18 VI 2012 planowane jest wydanie DVD nowego sezonu...

Brudny_Harry

Szkoda, ale nie mogę powiedzieć, że się tego nie spodziewałam... Hiddleston jest teraz strasznie zajęty wysokobudżetowymi projektami. A szkoda, na te trzy odcinki mógłby się spiąć ;)

Dzięki za informacje :)

Sechemett

I jak tam, wiadomo już coś na temat tego nowego sezonu? Wyszedł w końcu tego 18? Bo na razie nie udało mi się go znaleźć do obejrzenia :/

ocenił(a) serial na 8
droydek

Zwiastun odcinka " An Event in Autumn" wraz z datą premiery !
http://www.crimetimepreview.com/2012/06/wallander-event-in-autumn-starring.html

ocenił(a) serial na 9
Ghost165

Kolejne dwa odcinki będą 15 i 22 lipca :)