PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=833643}
7,5 37 tys. ocen
7,5 10 1 36974
7,1 31 krytyków
WandaVision
powrót do forum serialu WandaVision

Obejrzałem 1 odcinek i nie wiem czy śmiać się czy płakać, totalne kretyńskie głupie dialogi na dodatek dosyć nie śmieszne a wręcz idiotyczne na poziomie śmiejącego głupiego do sera. I tutaj pytanie czy coś sensownego dzieje się w dalszych odcinkach, czy mamy non stop czarno biały idiotyzm przez wszystkie odcinki ?

sylwester_3

Moim zdaniem,nie można oceniać serialu po 1 odcinku. Osobiście zabawa z sitcomami, bardzo mi się podoba. Oczywiście,nie wszystkim taka forma się podoba,ale tak wyglądały sitcomy w latach 50-60 tych. Polecam następne odcinki, naprawdę warto

alibaba_4

No właśnie nie można oceniać po jednym odcinku, to wyjaśnij mi dlaczego po jednym odcinku ludzie oceniają ten serial notami 9 czy 8 nawet 10 dla mnie to czysty absurd bo to jest tak przyjęte według mnie jak coś jest o czymś co w danym filmie było dobre to i w serialu musi być dobre, więc moja ocena w tym przypadku jak i innych ma prawo istnieć.

ocenił(a) serial na 10
sylwester_3

Oglądałeś jakiekolwiek filmy MCU? Odrazu wiedziałem po 1szym że coś tu nie gra i faktycznie ;) Serial jest rewelacyjny a te pierwsze 2 odcinki to był tylko wstęp i każdy fan Marvela to wiedział :P

marcinort

następny ocenia to coś na 9/10 Congratulations

ocenił(a) serial na 7
sylwester_3

Wreszcie jest to coś oryginalnego, a nie kino dla bezmózgów jak większość MCU.

Tzith666

:) rozjeba#ło mnie normalnie ahahaha :D

ocenił(a) serial na 7
sylwester_3

Starałem się :)

sylwester_3

wiesz każdy ma swoje zdanie ale mogłeś se darować

ocenił(a) serial na 8
sylwester_3

Proste nie zrozumiałeś konwencji tej fabuły, oceniając to 1/10 jesteś ignorantem, Wanda pochodząca z Europy wschodniej widziała tylko w amerykańskich serialach idealne życie o jakim zawsze marzyła więc korzystając ze swoich mocy stworzyła właśnie taki świat w którym sama sobie pisze historię, a te głupie według ciebie dialogi są wzorowane na starych serialach z lat 50.

Kinomaniak_616

Jak wy to obejrzeliscie ? Co wcisneliscie?

Kinomaniak_616

Czyli z twojego (jej) komentarza mam racje i tyle :D