PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=833643}
7,5 37 tys. ocen
7,5 10 1 36974
7,1 31 krytyków
WandaVision
powrót do forum serialu WandaVision

Odcinek 9

ocenił(a) serial na 6

Rozczarowanie. Teraz ocena serialu będzie spadać.Wszystkim się podobało ze względu na ogromne możliwości rozwoju scenariusza. Można było spodziewać się wszystkiego- były teorie o Doktorze Strange, X-Men a nawet w kwestii szokującego cameo Deadpool. Nic z tych rzeczy się nie pojawiło.Niestety scenarzyści poszli w stronę czarowania zamiast genu X itd

ocenił(a) serial na 8
Marcin5800

W tym wypadku to fani robią sobie krzywdę oczekując, że jeden sezon serialu da im wszystko co w komiksach. Moim zdaniem zakończenie dało i tak dużą nadzieję, że nowości w MCU. Pozwólmy się zaskoczyć ;)

ocenił(a) serial na 9
Marcin5800

Ten serial miał się skupić na Wandzie i to zrobił. Wprowadzenie X-Menów czy Deadpoola byłoby z pupy wzięte. Dziwne, żeby w serialu o czarownicy nie poszli w stronę czarowania.

ocenił(a) serial na 8
Marcin5800

Co prawda wczoraj połknąłem cały serial na raz i przedtem starałem się unikać wszystkiego na ten temat, ale wydaje mi się że przez to właśnie uniknąłem rozczarowania i po prostu się super bawiłem, bo bez oczekiwań zobaczyłem cały serial. I bardzo dobrze, że Marvel nie robi wiecznego funservicu. W endgame dali nam go bardzo dużo, i na razie tyle wystarczy.