PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697374}

Wataha

2014 - 2020
8,1 112 tys. ocen
8,1 10 1 112310
7,1 26 krytyków
Wataha
powrót do forum serialu Wataha

Nie wiem, jak wy, ale ja więcej, nie wiem, niż wiem. Trzeci odcinek daje więcej zagadek, niż odpowiedzi, że nie wspomnę o finale tegoż odcinka. Powraca motyw z karteczki - Sema bądź Selima, z jednej strony młody strażnik Bieszczad, który miał starcie z Rebrowem, z drugiej strony dziewczyna, wokół której kręci się od początku ta cała opowieść. Bardzo jestem ciekaw, jak to dalej się rozwinie.

ocenił(a) serial na 8
arturgkaminski

Kim był facet na nagraniu z Ewą witynska?

ocenił(a) serial na 10
Parablos

Moim zdaniem to jakiś wysoki rangą polityk, luźne nawiązanie do afery podkarpackiej.

Parablos

Moim zdaniem to mógł być Łuczak. Zwróćcie uwagę na sposób chodzenia tego typa z nagrania - lekko utykał.

ocenił(a) serial na 10
Parablos

A mi się wydaje podobny do tego męża Burkovej, tego, co leży w śpiączce w szpitalu...

ocenił(a) serial na 10
Quirky_MC

Już wyjaśnili w 4, że to stary Gauza

ocenił(a) serial na 8
arturgkaminski

Jaka Sema bądź Selima? Przecież tam było wyraźnie napisane Sonia, tak jak na płycie w walizce.

ocenił(a) serial na 10
gosia92_fw

Czyli jednak dobrze widziałem za pierwszym razem, Sonia M :)

ocenił(a) serial na 10
arturgkaminski

A kto to jest Sonia M. Ta szefowa mafii Ukraińskiej?

W innym poście analiza rozmowy Markowskiego z tajemniczym "głosem" wskazuje na to że to prokuator Chojecki, czyżby na nagraniu z Ewą Wityńską też był on?

ocenił(a) serial na 10
Bull_Byk

Szefowa mafii jest bez wątpienia piękną i tajemniczą postacią w tym rozdaniu :)

ocenił(a) serial na 10
arturgkaminski

po tym odcinku, wróciłem do pierwszego sezonu by przypomnieć sobie całą sytuacje

ocenił(a) serial na 10
ziaroo

Zrobiłem to wcześniej, aby nie przegapić żadnego wątku, nawet pozornie nieistornego, nadal też uważam, że dwie kobiety o zupełnie różnych charkterach mogę odegrać istotną rolę w tym rozdaniu.