PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697374}

Wataha

2014 - 2020
8,1 113 tys. ocen
8,1 10 1 112679
7,1 26 krytyków
Wataha
powrót do forum serialu Wataha

myślę, że kluczowa jest postać Michała - przyjaciela Rebrowa (dawniej pracownika Straży).
Postać grana przez Lenartowicza.

ocenił(a) serial na 7
piotrabc

mnie się wydaje, że ewa i grzywa nie mieli romansu, tylko ona 'wkręciła' go w cały biznes. Grzywa jest kretem. łącznikiem między bieszczadami a warszawą/litwą

peirsol

Grzywa prawdopodobnie wie coś b. istotnego (tragicznego), ale Ewa raczej nie odegra większej roli w ost. odcinku.
Jestem przekonany o dużej roli Michała w sprawie.

ocenił(a) serial na 10
piotrabc

no niestety michal pojawil sie dopiero na koncu jak znalazl wiktora. Producenci nic nam nie wyjasnili w przypadku jego osoby. oby stworzyli druga serie to sie dowiemy czy maczal palce w tej calej intrydze:)

franek310

Moim zdaniem ta scena i w sumie cała końcówka to otwarte drzwi do drugiego sezonu :) Wątpię, żeby twórcy tak zagrali: "aaa widzowie sobie dopowiedzą" (ja lubie dopowiadanki np w Incepcji...) ale myślę że tu nie o to chodzi hehe :D

ocenił(a) serial na 10
Wiktak

mysle dokladnie tak samo jak Ty:) za duzo niewyjasnionych watkow zeby tak zostawic ten polski hit serialowy

piotrabc

tak na marginesie - wreszcie Lenartowicz dostał rolę, w której mógł się pokazać - był rewelacyjny ( szkoda, że na co dzień grywa tylko w "popołudniowych" serialach .