PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=691688}

Wawa non stop

2013 - 2014
4,0 1,6 tys. ocen
4,0 10 1 1645
1,0 2 krytyków
Wawa non stop
powrót do forum serialu Wawa non stop

Janek jest zły do szpiku kości. O jego problemie hazardowym wie, tylko Maciek. Stanowi on
przeszkodę dla Janka, ponieważ w każdej chwili może wyjawić jego tajemnicę, a Jankowi to nie
na rękę. Janek będzie chciał wyeliminować Maćka.
Przyjdzie do niego w nocy i strzeli mu w głowę. Rano ktoś znajdzie Maćka i wszyscy stwierdzą, że
to Janek. Janek powie, że to nie on i w ogóle jak chcą szukać mordercy to najlepiej pośród nich
samych. Wszyscy uwierzą Jankowi i będą podejrzewać się nawzajem.

ocenił(a) serial na 8
Mowiacy_do_reki

Heheh, chłopie, marnujesz się! Powinieneś pisać scenariusze do thrillerów! Albo do kryminałów! hehe

Eagle_

Widzę, że mam jakiegoś fana, który chętnie odpowiada na wszystkie moje posty na tym forum. Zawsze fajnie mieć takiego zwierzaczka,

ocenił(a) serial na 8
Mowiacy_do_reki

To masz aż 2 posty? Bo na tyle odpowiedziałem. To pisarz z Ciebie, nie ma co!

Eagle_

Może ty masz w zwyczaju zaśmiecać swoimi tematami filmy. O i kolejny słaby sarkazm. Skończyłeś jakiś kurs i teraz ćwiczysz?
Ty naprawdę, gościu, masz jakiś problem do mnie. Zawsze mam dużo śmiechu z ludzi, którzy dowartościowują się, nękając innych. To ciekawe przypadki i dużo humoru z takich ludzi.

ocenił(a) serial na 8
Mowiacy_do_reki

Sam się nakręcasz, masz jakieś kompleksy?

Eagle_

Nie, ty mnie nakręcasz, a raczej twoja chęć błyśnięcia debilnymi sarkazmami. Sarkazm jak przekleństwo, dobre, ale kiedy nie ofensywne i nie za częste. Gorzej jak stanowi to dla kogoś główny oręż.