Jak Może mu sie podobać taka satara baba w dodatku zgorzkniała co nawet nie mógł kupli zaprosić. Przecież on by
mógł mieć każdą a wziął sobie taką.MASAKRA
Też zastanawiam się jak to możliwe, że całkiem atrakcyjny, młody mężczyzna wiąże się z takim suchelcem. I tak wiadomo, że jeśli znajdzie się kolejny naiwny, Piotrek pójdzie w odstawkę...
Też Mnie to razi.
Ale pamiętaj to jest tylko głupi serial udający rzeczywistość. Taka niewymagająca rozrywka przy piwie po szkole... W prawdziwym życiu Piter nawet by nie spojrzał na taką zgorzkniałą raszplę. Ona jest paskudna - nie ma w niej zupełnie nic pięknego. Musi niezłą kasę dostawać za granie z nią scen miłosnych.
Kolejna niedorzeczna rzecz to jak on może się przyjaźnić z taką sierotą życiową i nieudacznikiem jak Łukasz?! Ich różni wszystko. Uroda, stan portfela, inteligencja, powodzenie u kobiet, stosunek do życia...
Ten serial zaczyna ilością bzdur, absurdów i głupot dorównywać polsatowskiej "pierwszej miłości" - tyle że ta mamy aktorów i nie jest to paradokument... Słabo, oj słabo...
Wiadomo, że serial to serial, ale takie rzeczy dzieja sie tez w zyciu. Piotrek usługuje tej chudej szkapie, bo mysli, że to jego przepustka do świata modelingu i uważasz, że takie rzeczy sie nie dzieją? Młodzi ludzie nie sypiają ze starszymi w zamian za jakieś korzyści?
A teraz głosna sprawa z nauczycielką co urodzila dziecko 14 letniemu uczniowi to też wymyślona historia?
Juz troche zyje na tym Świecie i uwierz mi, że gorsze rzeczy widziałam.