Kiepsko. Kiedyś już leciało życie na fali ale przerwali to nadawać. Szkoda szkoda Weronika mi się bardziej podoba;)
to szkoda ze nie nakrecili wiecej odcinkow weroniki mars ;/ a te zycie na fali to kiepskie jest fest i stare max;)_
Nakrecili wiecej odcinkow Weroniki, ale nie nie wiadomo kiedy TVN kupi 3 serie, a teraz puszcza 3 sezon zycia na fali, ktory na tvn bedzie premierowy.
O.C tez jest boskie.I napewno nie jest stare://A veronice puszcza pewnie dopiero jak wszystkie odc wyemituja w stanach
Veronici możemy sie spodziewać dopiero koło wakacji bo w TVN-ie puszczają całe serie,a nie tak jak w Stanach z przerwami na 2 w środku :) poza tym trzeba im dać czas na przetłumaczenie ...
W życie na fali wkręciłam się w wakacje i pamietam ,że bardzo mi się podobał ten serial tylko teraz jestem pochłonieta Veronicą Mars i jakoś tak nie podchodzę z euforią do tego ,że teraz puszczą znowu The OC ,ale wiem ,że jak w wakacje skończyli na 2 serii to byłam załamana tak jak teraz przy VM ,więc trzeba poprostu znowu się wkręcić w inny serial :P