Dlaczego właściwie zakończyli Veronicę Mars? Zakończyli 3 serię w takim momencie, jakby chcieli nakręcić 4 część, więc czemu tego nie zrobili?
ponieważ serial cieszył się ponoć małą oglądalnościa;/ chociaz czytalam wiele petycji i odywają sie kibice z calego swiata...Australia, włochy, Niemcy....Szkoda....
Widziałam na jakiejś stronie o VM, że sezon 3 był na 6 miejscu oglądalności i że to dobry wynik. W necie jest tyle petycji, o "ratowaniu" tego serialu, że nie za bardzo wiem dlaczego go przerwali i tym bardziej dlaczego go nie wznowili. Hollywood uwielbia kasę, a to by im się opłaciło.
Ponieważ The CW nie chciało wykupić emisji 3 sezonu, a to oni głównie emitowali ten serial. W Polsce mało kto to oglądał, bo TVN nie reklamował..oby jakaś inna stacja wykupiła prawa do emisji, albo TVN niech jeszcze puści..po tej głupiej telenoweli...
Kurczę, mogłaby jakaś tv wykupić ten serial(oczywiście chodzi mi w USA, bo jak tam nikt tego nie zrobi to nic z tego nie będzie). Dlaczego The CW nie chciała wykupić emisji?
zapewne z jakichś względów stacja uznała, że transakcja jest nieopłacalna. zawsze chodzi o pieniądze, więc w tej kwestii zapewne też ;].
a szkoda. bo ja chciałabym chociaż zobaczyć przyszłość pary Love..
Skąd to wiesz? Źródło? Chyba, że to tylko takie twoje przypuszczenie, ale w takim razie powiedz chociaż czemu tak przypuszczasz:)
Raczej przypuszczenie, przecież o kręceniu 4 sezonu byłoby coś "słychać" :P
Echhh, naprawdę szkoda, moim zdaniem VM miała jedną z najlepszych serialowych fabuł... Nie mogę zrozumieć, że zdecydowano się nie kręcić dalej o.O
Nie będą kręcić 4 serii, niestety;( Ale ja słyszałam, że może zrobią film pełnometrażowy. Byłoby świetnie.... :) Nadzieja zawsze jest;)
Podobno miala byc 4 seria ale CW nie chcialo jej wykupic ponieważ nawet jak w innych krajach typu Włochy,Austria,Hiszpania ogólnie Europa serial miał dużo fanów w Ameryce ludzie oglądali The O.C który według mnie jest jednym z najgłupszych seriali stworzonych w USA. Ale dzieki operacjom ratowniczym ze strony fanów Rob Thomas poprzysiągł dokończyć V.M w filmie lub w komiksie.Ale i tak ja bym wolała 4 sezon
L.E 4EVER
To w takim razie czekam na dokończenie w jakiejkolwiek formie(nawet 1 dodatkowego odcinka VM;P) przez Roba Thomasa. Widziałam wiele petycji(na amerykańskich stronach)o ratowanie Veronici Mars, więc dobrze że jest odzew także ze strony Thomasa, tylko niech się pospieszy i coś zrobi(jak najszybciej;))! Jak będzie ktoś coś wiedział to niech koniecznie napisze!!!