Przecież piszą że to serial dla MŁODZIEŻY a większośc młodzierzy o godzinie 14 jest w szkole!!!TO jest dal mnie chore XD
ZGADZAM się z Tobą. Zawsze jakaś stacja gdy puszcza coś fajnego to leci albo za późno, albo za wcześnie( durne seriale grają w normalnych porach gdy już wszyscy są w domu). Ciekawe czy po 1 sezonie puszczą 2 czy przerwą
i dadzą coś innego(mam nadzieje, że tak nie będzie) PZDR DLA FANÓW VERONICI MARS :) :p
Zgadzam sie z Tobą w zupełności już nie chodzi mi o te godziny rano ale o 14 prawie nikt z młodzieży nie ogląda Tv najczęsciej jest się w szkole lub sie dopiero z niej wraca. Widocznie Tvn woli puszczac nudne telenowele liczące sobie po 500 odc
TVN puści 2 sezon zaraz po pierwszym , ale nie wiem czy to dobrze czy źle bo znów o 14 !!!
Mogli by przesunąć chociarz o godzinę ;)
TVN puści 2 sezon zaraz po pierwszym , ale nie wiem czy to dobrze czy źle bo znów o 14 !!!
Mogli by przesunąć chociaż o godzinę ;)
Mogli by przesunąć chociaż o godzinę ;( ...
O jaka godzinę?! Np. ja wracam do domu po 16 lub 18. Uważam ze powinno się przesunąć emisję jakiegoś "tasiemca" na wcześniejsza a VM wbić na jego miejsce. TVN puszcza fajne seriale ale zawsze w złych godzinach! :/
serial równie dobrze mógłby być po 20.00, a puszczanie weroniki mars o 14.00 to na prawde dziwne.....
Wyjaśnie wam to najprościej jak się da puszczając serial o 6:45 i 14:00 kosztowało TVN poprostu taniej i tyle Każdy wie że godzina 20:00 to zazwyczaj czas gdy siedzimy przed telewizorem.A ponadto po wynikach w polityce :P powiniście wiedziec że taki serial na nasze społeczeństwo to za dużo i niewarty jest swojej ceny a takto jakiś majewski telenowelka i dostatek reklam co daje pieniądze.Nie to że nielubie TVN ja poprostu go niecierpie :P A i niespodziewałbym się raczej 3 sezonu TVN z tego co pamiętam przeważnie dochodzi do 2 np.Tajemnice Smallville ,Życie na fali itd. Więc miłośniką tego serialu radze się przerzucić na pobieranie go z neta.
hmmm... mi tesh pora nie bardzo pasuje - ale wstaje o 6.40 aby sie umyc i obejrzec poranna powtorke zanim wyjde z domu ;/ - to sie nazywa fanatyzm :D i serial wciagnal mnie bardzo (tush po LFN, Zagubionych i 4400) ... mam nadzieje ze veronica bedzie z loganem :) on bardzo fajnie sie na nia patrzy :P a duncan to palant!
Ja sie z toba zgadzam w 100%. przez czly tydzien opuszcze 2 odcinki bo akurat wtedy koncze o 18. i pewnie duzo z was tak ma, a ja kocham ten serial i chcialabym zeby puszczali go pozniej albo chociaz zeby te powtorki byly o przyzwoitej godzinie. mam nadzieje ze tvn wyemituje 3 serie..
czasami opuszczam zajęcia pozalekcyjne, żeby obejrzeć ten film. jednak nie moge tak całkiem zawalić szkoły, więc wstaję o 6:30. Hehe, nie wiem jak mi sie chce, ale serial jest zajebisty:)
Ja już nawet opuszczam wuefy:) W efekcie tylko w środy nie moge oglądać o 14.00 Veroniki;) Kto mnie przebije? Oglądam każdy odcinek (no oprócz śród) dwa razy:) Normalnie i rano wstaję na powtórkę:)
Ja przebije wszystkich, bo każdy odcinek Veronici Mars nagrywałam na kasetę, a później po szkole oglądałam. Ale macie racje. TVN nie myśli! Tak dobry serial puszczać o 14.oo! W dodatku przerwać na drugiej serii... Ale mogło być gorzej. Mogli przerwać w połowie drugiej, lub nie puszczać w ogóle drugiej seri.