PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23246
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Uwielbiam ten odcinek

ocenił(a) serial na 10

Intryga jak dla mnie trochę naciągana :) i jedna z gorszych w całym sezonie. Ale dla jednej sceny mogę go oglądać wielokrotnie. Ach :)

ocenił(a) serial na 7
Aintha

UWIELBIAM LOOOGANA!!!!!!!!!!!
Ale mu obił paszcza!!
Co on kocha Veronikę?
;-)))
Wole go od Duncana!

ocenił(a) serial na 10
niziel

Jak każda osobniczka płci żeńskiej, którą znam :D a która serial VM ogląda. Oni w internecie nazywani są LoVe :D
Miodzio.

ocenił(a) serial na 8
Aintha

A ja nie mogę się z nikim podzielić moimi wrażeniami co do VM, bo żadna z moich koleżanek tego nie ogląda... Do kitu, a serial jest CUDOWNY!! Jeśli chodzi o dzisiejszy odcinek, to ąż mi szczena opadła!! To się naprawdę komplikuje w 'dobry' sposób... Przynajmniej nie całkowicie przewidywalny... No i kto nie woli Logana od Duncana?! ^^

ocenił(a) serial na 10
joy_

hej a o którym mówicie odcinku ? ja zaczęłam od 16 odcinka 1 serii (przypadkiem natrafiłam na to na TVN, normalnie pracuje o 8 do 18 więc nie miała bym szans na to trafić, ale w tym wypadku zapalenie krtani przydało się w sam raz ^^), aktualnie w swoim posiadaniu mam odcinki 1,2 z 1 serii i 2 z 3 troche to porąbane ale mam zamiar skompletować wszystko
Też uwielbiam Logana, spodobał mi się właśnie w tym 16 odcinku (smutno że się tam popłakał, ale ogólnie jest super, lubię jak się odgraża Weronice, robi to w uroczy sposób hi hi hi )

ocenił(a) serial na 10
NASZATA

NASZATA!! skad masz oscinki?? mozesz mi odpowiedziec na email ee_ddycia@wp.pl

ocenił(a) serial na 9
joy_

Ja nie wolę :P Tzn., ogólnie, jako całokształt postaci, to właściwie Logana lubię bardziej, ale to taki słodki dupek, któremu się wszystko zawsze wybacza :D Dlatego do Vero bardziej pasuje mi Duncan, mimo, że jest taki trochę ?niepozbierany? momentami, ale jestem romantyczką, więc first love i te sprawy? :D ;)