PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23249
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

.... wiecie, czy kiedyś dadządalsze odcinki? Czyli 3 serię chyba? U nas w TV to nigdy nie mogą puścić serialu do końca! Dadzą początkowe serie, a potem nic, a na końcu dają powtórki. I tak w kółko. Mam nadzieję, że w przypadku tego serialu tak nie będzie???

ocenił(a) serial na 8
lisaigagat

Na razie tvn na pewno nie wyemituje trzeciej serii,nie wiadomo kiedy ją pokażą,może za kilka miesięcy.Niestety tvn zawsze tak robi,że emituje tylko początkowe sezony seriali a potem przerywa:(

ocenił(a) serial na 10
_malena_

słyszałam,ze 3 serie mają puścić w maju.Mam nadzieje,ze dotrzymają słowa:)

ocenił(a) serial na 10
mejaczek

żeby puścić trzecią serie VM, muszą odczekać pare miesięcy. nie ma mowy, żeby była w maju, bo nie skończyli jeszcze emitować 3 sezonu w stanach... a 6.04 puszczą 3 sezon The O.C. - kto oglądał ten wie, a tym którzy nie oglądali polecam :)

ocenił(a) serial na 10
Vixen

pewnie The O.C puszczą od początku... mam nadzieje, że tego nie zrobią bo to by była beznadzieja... :/ czekam na 3 sezon VM i mam nadzieje, że puszczą go bardzo szybko. ^_^

mejaczek

w Usa 3 seria powraca po krotkiej przerwie 1 maja

ocenił(a) serial na 10
mejaczek

napewno nie będzie 3sezonu VM w maju przecięz w USA jeszcze nie dokończyli emisji poźniej TVN będzie starać się o prawa do emisji serial itp. Ja słyszałam że 3 seria ma lecię w pażdzierniku

lisaigagat

Niestety coś za coś. Kończy się WM ale zaczyna się the oc!!! to juz sprawdzona wiadomość: od 6 kwietnia na tvn będzie lecieć 3 seria the oc!!! NA 100%!! Można to sprawdzić na oficjalnej stronie tvn. Uwielbiam WM ale chyba wolę jednak the oc:)

ocenił(a) serial na 8
elf91

3 serii na pewno nie bedzie w maju,bo w stanach zostalo wyemitowanych dopiero 15 odc,a watpie zeby potem tvn przerywal w polowie sezonu?Pewnie puszcza za pare miesiecy..

_Mia_

Całkiem możliwe, że tak zrobią. Ciekawa jestem czy razem z 3 serią the oc puszczą też 4?? Chociaż to pewnie mało prawdopodobne, bo dopiero co w stanach skończył się 4 sezon...

ocenił(a) serial na 10
elf91

aaaaaaa :O OMG jezeli maja zamiar puscic OC to nie moge sie doczekac...jednak sama nie wiem czy wolalabym od poczatku czy od 3 serii...boze swiety coz za ekscytacja, nie moge sie doczekac :)

ocenił(a) serial na 10
lisaigagat

a ja bym chciala by od nowa puscili the o.c bo nie wiele pamietam :// choc ogladalam 2 serie

alicja91

A ja tam wolę żeby puścili 3 serię. Caly czas zrzera mnie ciekawosc co bedzei dalej?? A poza tym, nie zapomnielam co bylo w pierwszych dwoch sriach, bo to zbyt fajny serial zeby go zapomniec:P

ocenił(a) serial na 10
elf91

ja chce Weronike Mars!!!!!!!!!!!!!!! beznadzieja pewnie nie puszcza juz 3 serii albo od nowa 1 i 2 sezon....

ocenił(a) serial na 10
lisaigagat

Uwielbiam obydwa seriale... The O.C. mnie wciągnęło poprostu zakochałam się w tym serialu, podobnie jest z Veroniocą Mars. Choć żałuję że nie oglądałam od samego początku:( Mogli by puścić odrazu 3 serię a później od początku The. O.C.. I mogliby o godzine pozniej puszczać.

czarniutka99

od 6 kwietnia będzie lecieć The O.C., ale powtórki od 1 sezonu. 3 sezon The O.C. ma lecieć jakoś w czerwcu (nie pamiętam dokładnej daty, ale jak komuś bardzo zależy to może sobie policzyć ;-)). kto wiem, może jak skończą z O.C. to puszczą 3 sezon VM (pomarzyć zawsze można ;-)).

juliee_

kurcze, faktycznie od 6.04 będzie 3 sezon, a nie powtórka wcześniejszych. coś się pozmieniało ;]