.... wiecie, czy kiedyś dadządalsze odcinki? Czyli 3 serię chyba? U nas w TV to nigdy nie mogą puścić serialu do końca! Dadzą początkowe serie, a potem nic, a na końcu dają powtórki. I tak w kółko. Mam nadzieję, że w przypadku tego serialu tak nie będzie???
Na razie tvn na pewno nie wyemituje trzeciej serii,nie wiadomo kiedy ją pokażą,może za kilka miesięcy.Niestety tvn zawsze tak robi,że emituje tylko początkowe sezony seriali a potem przerywa:(
żeby puścić trzecią serie VM, muszą odczekać pare miesięcy. nie ma mowy, żeby była w maju, bo nie skończyli jeszcze emitować 3 sezonu w stanach... a 6.04 puszczą 3 sezon The O.C. - kto oglądał ten wie, a tym którzy nie oglądali polecam :)
pewnie The O.C puszczą od początku... mam nadzieje, że tego nie zrobią bo to by była beznadzieja... :/ czekam na 3 sezon VM i mam nadzieje, że puszczą go bardzo szybko. ^_^
napewno nie będzie 3sezonu VM w maju przecięz w USA jeszcze nie dokończyli emisji poźniej TVN będzie starać się o prawa do emisji serial itp. Ja słyszałam że 3 seria ma lecię w pażdzierniku
Niestety coś za coś. Kończy się WM ale zaczyna się the oc!!! to juz sprawdzona wiadomość: od 6 kwietnia na tvn będzie lecieć 3 seria the oc!!! NA 100%!! Można to sprawdzić na oficjalnej stronie tvn. Uwielbiam WM ale chyba wolę jednak the oc:)
3 serii na pewno nie bedzie w maju,bo w stanach zostalo wyemitowanych dopiero 15 odc,a watpie zeby potem tvn przerywal w polowie sezonu?Pewnie puszcza za pare miesiecy..
Całkiem możliwe, że tak zrobią. Ciekawa jestem czy razem z 3 serią the oc puszczą też 4?? Chociaż to pewnie mało prawdopodobne, bo dopiero co w stanach skończył się 4 sezon...
aaaaaaa :O OMG jezeli maja zamiar puscic OC to nie moge sie doczekac...jednak sama nie wiem czy wolalabym od poczatku czy od 3 serii...boze swiety coz za ekscytacja, nie moge sie doczekac :)
a ja bym chciala by od nowa puscili the o.c bo nie wiele pamietam :// choc ogladalam 2 serie
A ja tam wolę żeby puścili 3 serię. Caly czas zrzera mnie ciekawosc co bedzei dalej?? A poza tym, nie zapomnielam co bylo w pierwszych dwoch sriach, bo to zbyt fajny serial zeby go zapomniec:P
ja chce Weronike Mars!!!!!!!!!!!!!!! beznadzieja pewnie nie puszcza juz 3 serii albo od nowa 1 i 2 sezon....
Uwielbiam obydwa seriale... The O.C. mnie wciągnęło poprostu zakochałam się w tym serialu, podobnie jest z Veroniocą Mars. Choć żałuję że nie oglądałam od samego początku:( Mogli by puścić odrazu 3 serię a później od początku The. O.C.. I mogliby o godzine pozniej puszczać.
od 6 kwietnia będzie lecieć The O.C., ale powtórki od 1 sezonu. 3 sezon The O.C. ma lecieć jakoś w czerwcu (nie pamiętam dokładnej daty, ale jak komuś bardzo zależy to może sobie policzyć ;-)). kto wiem, może jak skończą z O.C. to puszczą 3 sezon VM (pomarzyć zawsze można ;-)).