PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=680769}
7,5 1,3 tys. ocen
7,5 10 1 1274
What Remains
powrót do forum serialu What Remains

Taki sobie

ocenił(a) serial na 6

Ocenę podniosłam za intrygę. Do końca nie było wiadomo, co naprawdę się stało. Ale samo zakończenie filmu moim zdaniem przekombinowane. Do tego irytowała mnie główna postać. Jakiś taki ten facet brudny i dziwny, w ogóle jakoś mnie ten film brzydził. Dodam jeszcze, że odniosłam wrażenie, że oprócz wątku kryminalnego, ważnym wątkiem w filmie, były relacje międzyludzkie i problem samotności.

ocenił(a) serial na 8
tarika68

Na szczęście pominięto problem głupoty,bo razem z Twoim wpisem byłby dublet.

ocenił(a) serial na 6
Dariusz_Slabowski

Mam nadzieję, że ty swoim wpisem sobie ulżyłeś, skoro zamiast merytorycznej odpowiedzi, wszak zagradzać się co do opinii o filmie nie musimy, umiesz tylko używać inwektyw. No cóż, znam takich, albo cham, albo słabeusz, co w realnym życiu siedzi jak mysz pod miotłą i boi się odezwać. Więc ma pole do popisu w Internecie. Żałosne, ale pisz dalej, pośmieję się.

ocenił(a) serial na 8
tarika68

Nie zwykłem wchodzić w interakcję z osobami,które samym avatarem obrażają każdego potencjalnego interlokutora.Na dodatek miałaś już usunięte konto,pewnie za zbyt merytoryczne komentarze.Być może za często myliłaś omleta z Hamletem.W jednym się z tobą zgadzam:,,zagradzać się co do opinii o filmie nie musimy".Wsadz sobie tego wielkiego faka w oko,a zobaczysz,że bez problemu podrapiesz się od wewnątrz w czaszkę.Nic ci nie będzie przeszkadzało.A to co palisz,pal połowę,bo coraz częściej nie będziesz się zagradzać co do opinii.Gdyby nie ordynarny avatar,nawet nie zwróciłbym uwagi na twój komentarz.Cham życzy ci dużo śmiechu,bo śmiech to zdrowie,a tego nigdy za wiele.Pamiętaj też,że zbyt wyrazisty avatar mówi o tobie o wiele więcej niż jesteś sobie w stanie wyobrazić.Żegnam.

ocenił(a) serial na 6
Dariusz_Slabowski

Nigdy nie miałam usuniętego konta. Tak wić resztę twoich wywodów trollu sobie daruję. Że też niektórzy aż tak się nudzą, bo jakoś twoja paplanina o filmie nic nie wnosi.