PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=810134}
7,5 1,6 tys. ocen
7,5 10 1 1600
6,0 2 krytyków
Who Is America?
powrót do forum serialu Who Is America?

Tak ten "serial" wydaje mi sie jakoś taki lewacko poprawny.

remi1982

A może to po prostu ty jesteś zapyziałem prawicowcem i dlatego cię to dotyka?

Szejku

Nie dotyka mnie w żaden sposób. To, że Cohen kpi z republikanów mam gdzieś. Po prostu stwierdzam fakt, że "serial" jest do bólu zlewaczały.

remi1982

Przyleciałeś na forum krzycząc o lewackich treściach i mówisz, że cię to nie dotyka. No ok, wierzę. xD

Szejku

Nie zrozumiałeś mnie. Jeśli już robić coś takiego, to w ten sposób aby pokazać kretynizm i lewaków i prawaków, dowalić wszystkim po równo. Bo jeśli pokazuje się wady tylko jednej ze stron, to wychodzi dość słabo. Każda skrajność jest zła, nie ma znaczenia czy lewo czy prawo. Skrajne poglądy powodują zaślepienie. Owszem, mam prawicowe poglądy, co nie zmienia faktu, że w wielu aspektach zgadzam się z lewicą. Trzeba mieć otwarty umysł i tyle.

remi1982

A to jesteś komunistą, żeby wszyscy mieli po równo? :D A może nie zasługują na dowalenie po równo i dlatego nie dostali po równo?

Wyszło świetnie, brawa dla twórców. :)

Są trzy osoby. Jedna twierdzi, że 5+5=6, druga, że 5+5=8, a trzecia, że 5+5=10. W tej sytuacji skrajnościami o których mówisz są osoby mówiące o wynikach 6 i 10, a "rozsądnym" wyborem jest ten środkowy. :)

Szejku

No tak jakby pozwolę się z Tobą nie zgodzić. Z tym komunistą, pewnie chciałeś mi dopiec ;) Chodziło mi o to, że jeśli robimy satyryczny serial, to powinno się obnarzyc głupotę z każdej strony barykady i tyle. Jeśli śmiejemy się z "prawaków", narodowców, patriotów jest ok. Ale jeśli śmiejemy się z "lewaków", żydów, muzułmanów, homoseksualistów uuu to jest złe i nie fajne. Takie podwójne standardy.

remi1982

Przecież on tu się śmieje z lewaków tutaj, a np. z homosiów się śmiał w Bruno, to nie powtarzał tego samego, to oczywiste. Z Chrześcijan się tutaj nie śmiał i żaden problem, ale jak z Muzełmanów się nie śmiał, to już podwójne standardy. xD Weź skończ bóldupić bo śmieszny jesteś.