PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=353633}

Więzy krwi

Blood Ties
2006 - 2008
7,3 2,7 tys. ocen
7,3 10 1 2720
Więzy krwi
powrót do forum serialu Więzy krwi

Dać 10/10

ocenił(a) serial na 7

raczej nie można, jednak trzeba przyznać, że zwolenników wampirycznej tematyki zaciekawi. Jednak co jak co, ale głównym plusem jest postać Henry'ego - wspaniały "elektryzujący" wampir. Gdyby więcej takich mężczyzn chodziło po naszych ulicach.... :)

Arda_mexx

zgadzam się z tobą w 100% to właśnie postać Henry'ego nadaje temu serialowi to coś(chociaż nie jest on arcydziełem można określić go raczej mianem bardzo dobrego).Mnie jako zwolenniczkę wampirzej tematyki zaciekawił:) :) :)

ocenił(a) serial na 7
Arda_mexx

też się z wami zgadzam ;D oglądam to bo mam hopla na punkcie wampirów, a henry jest niesamowity, elektryzujący właśnie ;p

khatha

:)Też mam hopla na punkcie wampirów i filmy w tym stylu lubie oglądać a Kyle Schmid jest idealny do tej roli(ma w sobie coś wampirzego,he)nic dodać nic ująć, trzeba obejrzeć:)

ocenił(a) serial na 4
Arda_mexx

Moim zdaniem elektryzujący był Lestat (Stuart Townsend) z królowej potępionych a Henry to marna podróba Lestata;d

ocenił(a) serial na 10
Arda_mexx

ja jestem zwolenniczka wampirzej tematyki i ten serial mnie naprawde wciagnal, mam nadzieje, ze na AXN wyemituja oba sezony, narazie jestem na 7 odcinku
a Henry jest naprawde "elektryzujacy" ;))

ocenił(a) serial na 6
justa208

Zgadzam się - postać Henry'go ratuje ten serial, bo niektóre odcinki są trochę poniżej oczekiwań... ale ten lektor na AXN???? Chyba trzeba będzie zrobić pikietę, żeby go zdjąć, bo źle się słucha i tak się dzieje nie tylko w tym serialu, ale też w StarGate SG-1 i Moonlight! Jednak skoro nadal kręcą seriale o wampirach... nie jest tak źle!
Pozdrawiam fanki tematów z kłami! :)

ocenił(a) serial na 8
Arda_mexx

witam !!!ja również zwrócilam uwagę na ten serial ,bo uwielbiam tematyke wampirów! serial mozna poogladac -przymykajac oko na marne efekty specjalne-ze wzgledu wlasnie na Henrego !!!on jest ekstra -wrecz idealnie pasuje do tej roli-moim zdaniem najfajniejszy wampir i najbardziej sexy...ach te jego minki:)))<rozmarzona> brakuje mi jednak romansu -miedzy nim a viki-troche tego za malo.ogolnie daje 8/10.pozatym to nie ma zbyt wielu produkcji o wampirach ...a szkodaa:((