Wczoraj był ostatni odcinek 2 sezonu <chyba 2 sezonu>...Beznadziejne zakończenie. Nie mogę uwierzyć że to jest faktycznie koniec tej historii...nie będzie już kolejnej serii??? czy ktoś coś wie o 3 sezonie????
jak ona mogła nie chcieć wyjechać z Henrym? Miałaby bardzo ciekawe życie i wielką miłość wampira! Powinni nakręcić jeszcze jakieś odcinki, to nie moze się tak skończyć!
Dokładnie podzielam wasze zdanie :)Henry jest poprostu NIESAMOWITY każda laska by chciała z nim być a Vicky wzgardziła a tam jej strata moge go pocieszyć :)
WSZYSTKIE FAJNI HENRIEGO ZAPRASZAM NA MOJ BLOG :http://www.filmweb.pl/user/983186/majak82.html
ja na miejscu tej dziewczyny bym wybrala Henrego.Widac,ze bardzo mu na niej zalezalo a ona...
Ja tez nie wierze!! musi byc jeszcze cos pozostaje czekac...ale ja bez tego serialu długo nie wytrzymam:P kurcze ja tez nie rozumie Vicky...z Henrym było by jej dobrze...była by bezpieczna...i z pewnoscia szczesliwa!! a tak...Mike zrezygnował z niej...a ona....ahhh!! chce zeby to sie rozwiazało!!:):)
ja też, wydaje mi sie, ze bedzie jeszcze kolejny sezon, t sie musi jakos rozwiazac bo glupio sie skonczylo i tak, ze powinni dalej powiedziec co bedzie, chocby patrzac na tego Astarota, zostal w swiecie zywych, wiec powinno byc pokazane dalej, bo jakby go odeslali do piekla, no to juz by nie bylo tak dalej co krecic, a tak to jest... a co do Vicki i Henry'ego... szkoda, ze nie wybrala jego, teraz obaj ja opuscili... ja bym wybrala wampira, jeszcze takiego przystojnego...;)
nie będzie kolejnego sezonu :)
i to właśnie tak miało się skończyc... w książce też nie ma happy endu :)
to nie jest bajka ;)
O ja to beznadzieja. Tu nie chodzi tylko o dobre zakończenie ale o to że kilka rzeczy zostało nie wyjaśnionych... No nie ważne. Nie tylko podobał mi się aktor ale i klimat tego serialu:(
SZKODA
Nawet nie tyle niewyjaśnionych. Serial skończył się w połowie, wyraźnie widać że chcieli kręcić dalej. Kto normalny ucina historię w miejcu, w którym ta dopiero się rozkręca?
nie ma jeszcze ostatecznej decyzji o tym czy bedzie nastepny sezon czy nie. wciaz to odwlekaja. a co do ksiazki, ja bym powiedziala ze tanya w zakonczeniu wymyslila, jak vicky moze byc i z mike'iem i z henrym :) stukniete, ale do tego sie sprowadza :P
To niemożliwe żeby ten serial się już skończył!
Nie dość że był super, to jeszcze Kyle dostał główną rolę!
Chyba pierwszy raz... a szkoda.
A tak poza tym, to mógłby mi ktoś napisać, w którym odcinku Vicky spała u Henrego? I w którym całowała się z nim, a Mike wszedł?
Bardzo proszę...
ej, dziewczyny
to dobrze, że nie ma oficjalnego zakończenia serialu
dzięki temu same możemy sobie stworzyć nasze wymarzone :)
czyli, z tego co się orientuje nie tylko tu, ale i na youtubie: Vicky + Henry :D
Pozostaje pocieszyc sie ksiazka, dwie pierwsze czesci sa juz przetlumaczone i wydane w Polsce. Ja wlasnie koncze ostatni tom po angielsku, niedlugo poznam to oficjalne zakonczenie, przynajmniej w wersji autorki calej historii. Chociaz ksiazka ma troche inna tresc i nadal jestem ciekawa co wymyslily by scenarzysci serialu:)
ba, wszystkie chcemy, by serial kręcono nadal
ja tylko próbuję się jakoś pocieszać :)
i mam prośbę, jak poznasz zakończenie czy mogłabyś mi chociaż po łebkach opisać, u mnie na blogu, obojętnie w jakim temacie??
byłam bym wdzięczna :)
pozdrawiam :)
popieram wszystkie poprzednie wypowiedzi... to nie może się tak skończyć, musi być kolejny sezon. Henry, Henry i jeszcze raz Henry musi być z Vicki... Co z Astarothem? Nie mogło się wszystko tak skonczyć... :(
a gdzie można zobaczyć ten serial??Jezeli kto wie to niech napisze:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):): ):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
odcinki można obejrzeć tutaj: http://v.youku.com/v_show/id_XMjAwMjU4MTY=.html
lub ściągnąć z chomikuj.pl bądź megaupload lub rapidshare
Zgadzam się z wszystkimi nie podobałao mi się to zakończenie . Dlatego licze że będzie trzeci sezon w , którym rozwiną to co stało się w ostatnim odcinku drugiego sezonu. Ja miałam nadzieje że Henry coś wymyśli i będą za sobą na wieczność i że to jego ona wybieże a nie Majka . Ja go nie lubie .Ja hce więcej co ja teraz będe oglądać.
wspaniała wiadomość! Od 2 września AXN ponownie wyemituje Blood Ties. Emisja o godz. 00:00 i 3:40 :)
Moje pierwsze słowa po 10 odcinku drugiej serii: NO CHYBA SOBIE K***A JAJA ROBICIE... (10 sekund przerwy) Wiem! Na pewno się pomyliłam i to był odcinek 9, a nie 10. No nie... Jednak 10. Jak to się mogło tak skończyć? No jak?!
Czy książki bardzo odbiegają od serialu, i czy warto je przeczytać?
PS. A ja rozumiem Vicky. Piszecie: szczęśliwe życie z Henrym. Przepraszam? W JAKI sposób? Ona już wygladała na starszą od niego. A co byłoby za 10-20 lat? Braliby ją za jego babcię. A jeśli zamieniłby ją w wampirzycę, to nie mogliby być razem, więc w takim razie po co byłoby jej życie wieczne? Do bani... Z bólem serca, ale na jej miejscu wybrałabym Mike'a, pomimo tego, że przepadam za Henrym. :)
Książki czytałam tylko te, które przetłumaczyli, wiec tylko 3 tomy. Ale polecam jak najbardziej - właściwie od dnich najpierw zaczęłam, a dopiero potem dotarłam do serialu. Tak czy siak Henry książkowy i Henry serialowy są cudowni :)
beznadziejnie że skończyli w połowie akcji :(
a co do książek: noszą taki sam tytuł jak serial.? i kto je napisał.?
Z góry dzieki :)
Autorem książek jest Tanya Huff, a ich tytuły to Cena Krwi, Ślad Krwi i Linie Krwi
Książki odbiegają treścią od serialu.
Mam pytanko .
Czy ma ktoś dalsze części przetłumaczone na polski ?
witam po dłuższej przerwie, czy ktoś z was słyszał może coś nt ciągu dalszego B.T ??
czy w ogóle bd, jeśli macie jakiekolwiek informacje to proszę napiszcie
pozdr ;*
Witam
Czytałam na angielskiej wiki i na jakimś forum, że dalszych sezonów niestety nie będzie ale będzie sequel p.t. "Smoke and Mirrors" na podstawie innej serii książek Tanyi Huff. Na IMDB można znaleźć ale informacji na razie malutko i tylko dla angielskojęzycznych. W nowym serialu ma być Henry (i chyba tylko on ze starych postaci) ale nie wiadomo kto go będzie grał.
Lecę kopać dalej w poszukiwaniu informacji.
Pozdrawiam
Ziver
skoro mowice ze nie bedzie 3 sezonu to dlaczego niby ja na chomiku widze 3 sezon ?? o prosze http://chomikuj.pl/klaudiam77/BLOOD+TIES+Wi*c4*99zy+krwi+sezon+1+i+2 na koncu jest folder