mam pomysl dolonczmy sie do calej reszty fanow moze cos wskuramy:)? co wy na to
przeczytalam na jednym forum ze faniz stanow i nie tylko zaczeli pisac do stacji ktora emitowala serial zeby nakrecano kolejne odcinki ze walcza o to dlatego napisalam ze moze i my sie dolaczymy i powalczymy
Na imdb.com ktoś napisał, że mają zamiar zakończyć serial, gdyż jak to bywa producenci i cała reszta zawiedli się na oglądalności. Więzy krwi przyciągnęły zaledwie a może "zaldwie" 1,5 miliona widzów. No cóż szkoda, że nie dowiemy się co się stało z bohaterami. Jeśli jest jakaś możliwość wyrażenia poparcia dla serialu to proszę niech ktoś da znać.
i mnie również;) zależy mi żeby poznać dalsze losy bohaterów, a w szczególności: co się stanie z vicki i henrym, czy w końcu będą razem. Pasują do siebie;)
no ja tez jestem ciekawa co sie dalej stanie bo faktycznie pasuja do siebie:)) super razem graja trzeba by bylo poszukac wiecej informacji co dalej z serialem i wtedy zaczac ich pombardowac:P
a ty wiesz jaka stacja 1 zaczela emitowac ten serial? mozna tez sprubowac napisac do axn oni napewno sie orientuja w tych sprawach moze dadza jakies namiary
hm czy ja wiem czy Henry I Vicky do siebie pasują ?moim zdaniem Henry pasuje bardziej do mnie hihihi (no niestety niemożliwe żebyśmy byli razem:( ,chociaż kto wie kto wie :)),no oki więc pasuje do Coreen a Vicky do Micka i pewnie tak będzie żę będą ze sobą ,Vicky traktuje trochę Henriego jak ochroniarza ,w ostatnim odcinku 2 serii podjeła decyzje ,że chce być z Mickiem :)moim zdaniem bardzo do sibie pasują i powinni znów być ze sobą ,a Henry z Coreen :)
hmm a gdzie ty widzialas ten ostatni odcinek ? glupia ta vicky:) bardziej pasuje do henrego i pewnie tak bedzie dlatego ze mi ten policjancik malo rozumie i jest zarozumialy:)