PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10053083}

Wichrowe wzgórze

Rüzgarli Tepe
2024 -
7,1 117  ocen
7,1 10 1 117
Wichrowe wzgórze
powrót do forum serialu Wichrowe wzgórze

Jeśli jest bogata? I za co on ma do niej pretensje?

Asiczek11

Jej ojciec zbankrutował i straciła farmę i dom. Halil przejęła jej majątek bo współpracował z jej ojcem kiedy żył.

snejana

Halil nienawidzi rodziny Aslanlı ponieważ oskarżyła jego ojca o kradzież naszyjnika z perłami (ojciec Halila pracował jako ogrodniki u nich) Został wsadzony do więzieniu gdzie zmarł. Do Zeynep ma jeszcze pretensje o to że ona wraz z Tülay (matką Zeynep) wygoniły mamę Halila z farmy kiedy chciała wytłumaczyć swojego męża.!Spoiler! Ale to nie one wygoniły tylko Canan i Asu (służące)
Zeynep pracuje u Halila z powodu babci która jest chora na zanik pamięci i myśli że jej syn Ömer -ojciec Zeynep żyje i wróci do ich domu. Zeynep nie ma też pieniędzy na wynajem mieszkania ani innej pracy. Halil uniemożliwia jej podjęcie pracy gdziekolwiek. Chce na początku żeby się wynosły z miasta. 

snejana

Dziękuję za odpowiedź :) oglądam to na YouTube z angielskimi napisami i nie wszystko rozumiem. Nie ma tu wątku dziewczyny i ukrywającego się u niej chłopaka - o co chodzi?

Asiczek11

Nie bardzo zrozumiałam. Chodzi ci o drugi wątek tego serialu?

snejana

Tak to drugi wątek - na YT go nie ma. Możesz napisać o co chodzi?

Asiczek11

Z drugiego wątku został tylko Hakan w drugim sezonie. Reszty nie ma.

snejana

A możesz napisać o co chodziło w tym wątku w 1 sezonie? :) nie byl powiązany z Zeynep?

Asiczek11

Ten wątek nie miał nic wspólnego z Zeynep. Jednie Yusuf był dobrym kolegą Halila ale nie mieli oni za dużo scen ze sobą. Tam chodziło o to że Gülce szukała swojej siostry rodzonej (miała jedynie jeden kolczy który należał do jej prawdziwej rodziny) Ona była adoptowana i nie chciała spełnić woli ojca który ją adoptował(miała wyjść za mąż? Dokładnie nie wiem bo nie śledziłam aż tak tego wątku i tłumaczenie było kiepskie) Hakan miały wykonać wyrok ale wtedy uratował ją Yusuf ożenił się z nią. Ale i tak to się temu ojcu nie podobało zaczął świrować i grozić rodzinie Yusuf. Nawet postrzelił Hakana. Musieli wyjechać. Oczywiście Gülce dowiedziała się wcześniej kim jest jej siostra. Była nią Feriha pomóc domowa tej rudej (zapomniałam imienia) W ogóle ten wątek nie ma nic wspólnego z wątkiem głównym-trochę dziwnie.

snejana

Dziękuję za odpowiedź :) sam serial mega wciąga