... kupiłbym porządną flintę, duży zapas amunicji i chodził od domu do domu ludzi odpowiedzialnych za powstanie tego gniota częstując ich sałatką z ołowiu.
Ty się ch... nie znasz, jesteś chory na umysł. Jeżeli jeszcze raz tak zrobisz, mój kumpel wsadzi Ci granata do dupy i wyciągnie zawleczkę- tak mówi.
Ten serial to gwałt na książce. Zakładam, że jej nie czytałeś, bo nie chce mi się wierzyć, że ktoś kto to zrobił może bronić tej miernej ekranizacji.
Niedawno przeczytałem książkę i musze stwierdzić, że dla kogoś kto czytał wiedźmina serial to jakaś kpina i generalnie nie rozumiem jak można było coś takiego nakręcić.
za Sapkowskim nie przepadam i ogólnie za książkami fantasy, ale ten film i ten serial są po prostu złe...
TJA, serial równie żałosny co film oraz cykl wiedźmiński. Wszystko z czym Sapkowski jest powiązany nie wychodzi. baum.
kur...... serial wieźdmin jest zajebisty at y jak sie tak mondrzysz to pewnie lepszy bys zrobił spie***laj
jak mnie tacy jak ty wkurzają to się w pale nie mieści, konto założom, durnoty wypisujom i sie śmiejom. i ubaw popachy. i jaka zabawa. i ale som fajni. ty sie na mózg lecz a w ogóle to przemyśl to co napisałeś. w samotności.