PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724464}

Wiedźmin

The Witcher
2019 -
7,0 195 tys. ocen
7,0 10 1 195460
5,4 50 krytyków
Wiedźmin
powrót do forum serialu Wiedźmin

Castingi?

ocenił(a) serial na 6

Wie ktoś coś na temat castingów do tej produkcji?

ocenił(a) serial na 6
Carmela

Za wcześnie na castingi. Bagiński i ekipa na razie są na etapie przygotowywania scenariusza. Do realizacji filmu jeszcze bardzo daleka droga.

ocenił(a) serial na 6
zombie001

Dzięki. :) Byłabym wdzięczna za informacje, gdy już zacznie się coś dziać. :)

ocenił(a) serial na 5
Carmela

Również byłbym wdzięczny za informacje. Za angaż w Wiedźminie dam się pokroić :D

ocenił(a) serial na 6
zombie001

Ciekawe czy to będzie casting zagraniczny czy jednak polski...

ocenił(a) serial na 6
Tomas505

Mam nadzieję, że polski. :) Super byłoby zagrać w takiej produkcji, szczególnie, że prawie w ogóle nie kręci się w Polsce filmów fantasy...

Carmela

Prawie w ogóle się nie kręci? :) Odważnie. Ja bym powiedział: w ogóle nie. :)

ocenił(a) serial na 6
Wojnarukf

W sumie, racja. I nie wiem co gorsze... Świadomość, że szanse na wyprodukowanie dobrego filmu tego gatunku są znikome, czy fakt, że szanse na wyprodukowanie jakiegokolwiek filmu fantasy są bliskie zeru.

użytkownik usunięty
Carmela

A co, na statystkę chcesz iść? :D

ocenił(a) serial na 6

Wolałabym iść na fantasy niskich lotów, ale w ogóle iść. Po prostu mam straszny niedosyt i chciałabym zobaczyć cokolwiek z tego gatunku w ojczystym języku. Może ,,Wiedźmin" zapoczątkuję falę na filmy tego typu i może okaże się, że wcale nie jesteśmy w tym tacy beznadziejni. Oby.

użytkownik usunięty
Carmela

Absolutnie nie jesteśmy beznadziejni!!
Wiele polaków jest docenianych, ale niestety za granicą...
Jednakże to nie prawda, mamy wiele atutów i talentów, fakt jest taki, że pewnie na wiele projektów nie ma pomocy i wsparcia od kogoś "wyżej". ;)
Choć nie grałem, ale jak się okazuje, gry Wiedźmin cieszą się zainteresowaniem, to może wreszcie czas na kinematografię!

Tomas505

Większość scen ma być kręcona w Polsce, więc spokojnie. ;)