Za wcześnie na castingi. Bagiński i ekipa na razie są na etapie przygotowywania scenariusza. Do realizacji filmu jeszcze bardzo daleka droga.
Również byłbym wdzięczny za informacje. Za angaż w Wiedźminie dam się pokroić :D
Mam nadzieję, że polski. :) Super byłoby zagrać w takiej produkcji, szczególnie, że prawie w ogóle nie kręci się w Polsce filmów fantasy...
W sumie, racja. I nie wiem co gorsze... Świadomość, że szanse na wyprodukowanie dobrego filmu tego gatunku są znikome, czy fakt, że szanse na wyprodukowanie jakiegokolwiek filmu fantasy są bliskie zeru.
Wolałabym iść na fantasy niskich lotów, ale w ogóle iść. Po prostu mam straszny niedosyt i chciałabym zobaczyć cokolwiek z tego gatunku w ojczystym języku. Może ,,Wiedźmin" zapoczątkuję falę na filmy tego typu i może okaże się, że wcale nie jesteśmy w tym tacy beznadziejni. Oby.
Absolutnie nie jesteśmy beznadziejni!!
Wiele polaków jest docenianych, ale niestety za granicą...
Jednakże to nie prawda, mamy wiele atutów i talentów, fakt jest taki, że pewnie na wiele projektów nie ma pomocy i wsparcia od kogoś "wyżej". ;)
Choć nie grałem, ale jak się okazuje, gry Wiedźmin cieszą się zainteresowaniem, to może wreszcie czas na kinematografię!