PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724464}

Wiedźmin

The Witcher
2019 -
7,0 197 tys. ocen
7,0 10 1 196660
5,5 57 krytyków
Wiedźmin
powrót do forum serialu Wiedźmin
Jakasakatakamaka

Jak dla mnie to on ma na głowie miotłę nie włosy. Zobaczcie jak to wygląda na jego ramionach.Pełna charakteryzacja? Jak dla mnie kpina.

Jakasakatakamaka

Hahahaha. Coś czuje że wersja Netflixa może być równie zabawna co nasz polski serial :D
Tragedia. I to jak zagrał ten fragment, i zupełny brak charakteryzacji, postarzenia, przez co Henry wygląda jak pupcia niemowlaka i zaginiony brat Legolasa albo Lucjusza Malfoya, a nie jak twardy zaprawiony w boju facet który nie zyje w luksusach. Peruka jak ze sklepu wszystko za 5 złotych która wygląda na Henrym jak jakis odstający natapirowany bóbr. Nie, po prostu nie.
I jeszcze Netflix sam to wypuscił do sieci jakby chcieli się pochwalić, zrobić szum i żeby fani zaczęli sikać po majtkach. Naprawdę uważają że to jest impomujące? dobre na tyle żeby pokazywać? Jesli tak to bardzo się boje o ten serial

ocenił(a) serial na 4
burberry

jeśli to rzeczywiście będzie tak wyglądać to zatęsknimy za Żebrowskim oj zatęsknimy ( a wygląda to to jak pinda bez grzywki ,a z grzywką też wyglądało by jak pinda więc mam nadzieję że to żart)

Jakasakatakamaka

Żebrowski był lepiej ucharakteryzowany i lepiej wyglądał jako Geralt, więc na razie 1:0 dla naszego serialowego gniota :)

ocenił(a) serial na 9
burberry

Radzę się dobrze przyjrzeć, co jest napisane na klapsie.

ocenił(a) serial na 6
azeez_2

No brakuje jeszcze na tym klapsie....,,The Parody of Witcher" :)

Jakasakatakamaka

Dupa a nie pełna charakteryzacja. Ludzie przestańcie korwa we wszystko wierzyć :) Jest nawet na klapsie napisane, że to testowe i śmieszkowanie z okazji Halloweenn. Sami twórcy to potwierdzili, że to beka z okazji Halloween. Netflix nie musi nawet centa na marketing wydawać, bo wystarczy, że wypuszczą jakieś śmiechy a ludzie sami to rozsiewają.

SzEwCzU

Gdzie to potwierdzili, jesli można spytać?

SzEwCzU

oby tak było że robili sobie jaja, tyle że za granicą nikt tak tego nie odebrał, ani też nikt z netflixa tego nie potwierdził