PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724464}

Wiedźmin

The Witcher
2019 -
7,0 197 tys. ocen
7,0 10 1 196605
5,4 50 krytyków
Wiedźmin
powrót do forum serialu Wiedźmin

RIP

ocenił(a) serial na 1

Ujawniono scenarzystow i producente. Z tych 5ciu co znamy 80% to zatwardziale feministki, nienawidzace mezczyzn, popierajace amerykanskich zbrodniarzy/demokratow/republikan dla ktorej Wiedzmin to powiesc o "silnych kobietach" ktore rzadza glupimi/rasistowskimi mezczyznami. Oczywiscie nie zabraknie homo i murzyno watkow.

MakoR

Oczywiście nie zabranie - Uwielbiam takie komentarze :) .

buterfly

Poprawianie innych... uwielbiam takie komentarze.

Danaan

Wróżenie z fusów - Uwielbiam takie komentarze .

buterfly

Cały wątek nowego Wieśka to wróżenie z fusów albo sesje modlitewne o to żeby było dobrze. Jednak co to za moda na poprawianie innych?

Danaan

Nie miałem zamiaru nikogo poprawiać - Po prostu mój błąd przy komentarzu :)

buterfly

Więc wyraziłeś się strasznie niejasno.

Danaan

Widziałem już większe niejasności na FIlmwebie :) .

buterfly

Więc zostawiam cię w dobrym humorze :D

Danaan

Dobry humor jest zawsze na plus :) .

ocenił(a) serial na 1
buterfly

z zadnych fusow ale z analizy tego co wrzucaja na swoje twitery. jakbys znala angieslki i umiala obslugiwac twitter to byus sama zrozumiala

MakoR

Po pierwsze jestem mężczyzną :) - Po drugie obserwuje Twitter głównej scenarzystki i nie widzę powodu do niepokoju .

ocenił(a) serial na 1
buterfly

to zobacz twiterry jej kolazek z ekipy i ciekawe jak bedziesz reaogowal jak zobaczysz ich agitacje do zbrodni wojennych oraz do nienawisci do mezczyzn

MakoR

Wybacz co to maj jednak wspólnego z Wiedźminem .

ocenił(a) serial na 1
buterfly

to ze osoby o takich pogladach beda tworzyli wiedzmina ktory wlasnie z tym walczyl. inaczej mowiac zrobia z weidzmina lewacka propagandowke jako ze same sa lewaczkami

MakoR

Oczywiście bo potwierdzili to w swoich postach na Twitterze dotyczących Wiedźmina .

ocenił(a) serial na 1
buterfly

podaj mi chodz jeden przyklad gdzie lewaccy tworcy zrobili prawicowy film. ciezko oczekiwac ze wiedzmin bedzie pierwszym takim przypoadkiem w dziejach ludzkosci

MakoR

Ty tak na serio ;) - Naprawdę strach się bać mieć już własne poglądy .

MakoR

Ja na Wieśka nie czekam.

ocenił(a) serial na 3
MakoR

A więc wiadomo jacy rasiści idioci atakują twiter Lauren ....

michalkuc1993

Po co takie ataki na w sumie niewinny wpis? Więcej tolerancji dla czyichś poglądów czy wypowiedzi.