PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724464}

Wiedźmin

The Witcher
2019 -
7,0 198 tys. ocen
7,0 10 1 197888
5,3 63 krytyków
Wiedźmin
powrót do forum serialu Wiedźmin

Pamiętam, że jak wyszedł pierwszy sezon to pierwszego dnia z wypiekami na twarzy siadłem do oglądania. Potem obejrzałem część 2 sezonu, ale jakoś tak nagle przestałem. W mojej opinii jakość spadła. Pytanie do was. Czy dalej dzieje się cokolwiek interesującego? Z braku laku myślę nad obejrzeniem od nowa, ale coś mnie powstrzymuje (w zasadzie nie coś, tylko doskonałe koreańskie produkcje).

ocenił(a) serial na 4
mmecfug

widziałam pierwszy odcinek, i ok dało sie ogladac, ale mimo, że bardzo lubie swiat wiedzmina to nie porwał tak bardzo, abym musiala zobaczyc resztę :) Obawiam się, że nawet Ministerstwo Czasu na SyFy jest ciekawsze :) A z tego co czytam recek to im dalsze sezony tym gorzej - 3 sezon to ponoc kanał i 5 metrów mułu i po odejściu Cavilla nawet ci którzy ogladali dla jego roli nie dali rady 4 sezonowi :D

tallis1___

Dzięki bardzo za odpowiedź. Chyba na razie się wstrzymam.

ocenił(a) serial na 2
mmecfug

Założyłaś to konto żeby prowokować takimi śmiesznymi pytaniami? Odpowiedź jest nazbyt oczywista.

Valhilla

Polecam wizytę u psychologa i psychiatry Valhilla. Takie wypowiedzi na nic dobrego nie wskazują. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 2
mmecfug

Zdecyduj się.