PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724464}

Wiedźmin

The Witcher
2019 -
7,0 197 tys. ocen
7,0 10 1 196744
5,5 57 krytyków
Wiedźmin
powrót do forum serialu Wiedźmin

Wiedźmin/NETFLIX

ocenił(a) serial na 8

Pomimo, wielu niedociągnięć, słabej ścieżki dźwiękowej, czarnych elfów, brzydkich czarodziejek, drewnianego Musiała oceniam serial na 10. Jestem fanem prozy Sapkowskiego i ta produkcja spełniła pokładane w niej nadzieje . Czekam na kolejny sezon z niecierpliwością.

dyziorro

Nikt nie ma dostępu do serwerów Netflixa, ale ze statystyk z innych stron, które ktoś podał na reddit wynika, że ruch na ich stronie muszą mieć ogromny. Prawdopodobne to też będzie na tej platformie numer 1 pod względem seriali oglądanych kilkukrotnie przez pojedynczego użytkownika.

ocenił(a) serial na 4
dyziorro

Ludzie których skala zna dwie wartości: 10 lub 1, raczej inteligencją się nie charakteryzują. Sprawdź sobie, jak dajesz te gwiazdki, co oznacza 10/10. Masz na filmwebie nawet opis, gdybyś sam był zbyt mało lotny, żeby pojąć skalę 1-10. Zważ np. co stawiasz na równi z tym serialem i że nie masz przestrzeni dla dzieł, które okażą się od tego serialu znacznie lepsze (o co nietrudno). Inteligenty człowiek nawet co jakiś czas przebudowuje własne oceny, bo coś co kiedyś było w swoim gatunku najlepszym co widział, przestaje takie być! Ponadto, nawet takie "najlepsze" nie oznacza z miejsca, że zasługuje na 10/10.

ocenił(a) serial na 8
GreenBlue

"De gustibus non estdisputandum", ale rozumiem Twoje podejście do tematu.

ocenił(a) serial na 8
dyziorro

Łacińską maksymę zrobiłem "kopiuj- wklej" , ale i tak wiadomo o co chodzi :)

GreenBlue

Serial ma wady ale 10/10 I to wiele mówi o dziełach w obecnych czasach.

ocenił(a) serial na 8
BlackPiterback

Jest taki zalew badziewia że szkoda gadać...Carnival Row miałbyć super a nuży miejscami strasznie, takich przykładów jest więcej dla Mnie Wiesiek wyszedł dobrze i bardzo dobrze ale do najwyższych poziomów trzeba jeszcze dążyć i poprawić błędy dałem 8/10 a i obecną skalę na filmwebie 7.7 uważam za całkiem obiektywną na pewno nie jest to przeciętna produkcja ale też nie jest ultrawybitna jak np. Kompania Braci