Hej, zapraszam wszystkich do mojego wywiadu z Tomkiem: https://www.ostatniatawerna.pl/wywiad-z-tomkiem-baginskim/
Tomek powiedział o swoim ulubionym wątku w książkach Bagińskiego. Ciekawe czy jako reżyser kilku odcinków, jeden z nich będzie właśnie o tym opowiadał? :)
No to czyli po Gadce widać, że role są już obsadzone , mam nadzieje, że następny news nie będzie znowu za dwa lata jak wcześniej .
No niestety o obsadzonych rolach jak napisałeś ironicznie nic nie wiadomo :) chciałem się jak najwięcej dowiedzieć, więc tworzyłem tak pytania, aby wyciągnąć jak najwięcej. Udało się jedynie dowiedzieć o jego ulubionych wątkach i postaci z książki. A było mówione, że będzie robił/reżyserował kilka odcinków, więc może o tych wątkach albo postaci? Kto we :) Pozdrawiam!
Ciekawe o z dubbingiem pl czy to jest możliwe w ogóle .W Grze dawał 60 % mocy. Choć angielski był w grze coraz lepszy . Do by się jednak netflixowi przydało jeżeli by chcieli sprzedać prawa licencyjne do serialu , jakiejś PL stacji po jakim czasie . Cena by wzrosła . Chociaż .... Dubbing w grze czy filmie animowanym inaczej się komponuje niż w filmie aktorskim . Te głosy są za czyste i przez to już nie jest to ..
Po prostu trzeba poczekać. Bo on ma kontrakty umowy i jakby coś powiedział coś co nie może to by stracili do niego zaufanie i koniec marzeń o dobrym serialu . Można pobawić się w spekulacje jak ten serial może wyglądać a więc tak :
Jeżeli chcieli by zrobić jeden sezon = 10 odc to jest trochę sporo i mogą coś dodać . Licząc z Głosem rozsądku jest 7 opowiadań . Jak pokazało CDP RED można dodać dobrą historię do uniwersum wiedźmina , której nie było w książkach a która pasuje .
Z tych opowiadań najtrudniejsze i najdroższe będzie opowiadanie Ostatnie życzenie . Efekty specjalnie z bitwą z dżinem będą kosztowały nie małe pieniądze ....