PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724464}

Wiedźmin

The Witcher
2019 -
7,0 197 tys. ocen
7,0 10 1 196605
5,4 50 krytyków
Wiedźmin
powrót do forum serialu Wiedźmin

Ależ tragedia po tych zdjęciach... Superman jakby przerobiony w paincie, Żebrowski się już bardziej profesjonalnie prezentował...
Dodatkowo naprawdę kiepski dobór aktorów, przynajmniej wizualnie.

Na chwilę obecną bardzo słabo to wygląda.

The_Real_MACZO

Niby co w nim takiego przerobionego? :)

buterfly

Chociażby włosy, moja siostra miała kiedyś perukę Hanny Montany, która prezentowała się na mnie bardziej realistycznie.

The_Real_MACZO

Cóż wątpię bo nawet aktorka miała przekomiczną perukę ;) - Tutaj nie wywołuje u mnie śmiechu, wiec uważam nie jest tragicznie.

The_Real_MACZO

no cóż, obsada jest jaka jest, niech się tylko teraz dobrze sprawdzi. Zawsze można zrobić recasting, co zresztą jak wiemy działo się już podczas nagrywania. A charakteryzacja niczego sobie przecież, podobnie setting z przecieków (poza niewyjaśnioną kwestią Nilfgaardu...)

IndianaKingston

Głównego bohatera nie zmienią niestety.

ocenił(a) serial na 5
The_Real_MACZO

Ciri ma inne włosy i wiek, Yennefer całkowicie jest inna niż opisuje to książka. Większość postaci nie będzie typowa jak w książce, ba nawet Geralt jest jeszcze bardziej przypakowany niż w grze, a wedle książki był bardziej chudy i słyszałem, że podobno Triss będzie miała ciemne/ciemniejsze włosy. To jednak adaptacja, a nie ekranizacja, więc o wiele bardziej powinna zastanawiać nas fabuła, bo twórcy co do postaci, plenerów, charakteryzacji, kostiumów itp. podejdą jak chcą i to jest ich własna wizja. Czy to widzowie kupią, okaże się bezpośrednio po premierze.