ZBESZCZEŚCILIŚCIE WIEDŹMINA, KSIĄŻKI, GRĘ I CAŁOKSZTAŁT ANDRZEJA SAPKOWSKIEGO. DLA MNIE TO JEST NAJWIĘKSZE GÓWNO JAKIE POWSTAŁO W HISTORII KINA. CO TO MA BYĆ POKAZYWANIE TOLERANCJI DO TEJ SAMEJ PŁCI ITD.?! A ŻEBY WAS PIEKŁO POCHŁONĘŁO!!!
To jest prawda, jestem biseksualny, a to jak tu był poprowadzony ten wątek to kpina...
Musi być człowiekowi koszmarnie trudno w życiu jak się nie toleruje ~połowy ludzkości. Gdybym ja miała nie tolerować wszystkich osób tej samej płci... Moja szefowa to kobieta, koleżanki w pracy, moja siostra i mama... Koszmarnie trudne życie. Aż się nie dziwię, że kolega cały czas krzyczy. Myślę, że przydałby się terapeuta... znaczy terapeutka, bo terapeuta byłby tej samej płci.
Hurr durr dlaczego nie zrobili mi serialu na podstawie książki!! Może dlatego, że książki były bez logiki i ładu i składu?
...kto was "płodzi" trolle? a to tak... wakacje są to i czasu macie więcej na wypisywanie głupot w internetach.
Skończyłem oglądać po tej scenie. Już, nie wrócę. W d... Mam tolerancję. Nie musze być tolerancyjny na wszystko i wszędzie. I tak, przeszkadza mi bardzo w każdym serialu wątek homoseksualizmu. Wydaje mi się że to ja żyję w innym świecie bo z tych zj.. filmów netfliksa wynika że to ja jako hetero jestem w mniejszości. Więc chcę swoje prawa. Walić wiedźmina od netflixa.
Książki i gry o wiedźminie to wystarczający szajs. Tutaj naprawdę nie ma czego "bezcześcić", lol
Nie jest to powiedziane wprost. Możemy domniemywać również że jest hetero po epizodzie z królem olch, jak i końcowym przeniesieniem do świata legend arturiańskich...
CapsLoock xD daje 1 za Jaskra i tego typa. Zapomniałem teraz. Brat króla. No żenada. Pamiętam w gimnazjum jak ksiądz mówił. TĘPIĆ takie coś. Po to jest kobieta i mężczyzna... Ludzie.
zastanawiam się, czy nie dało się tym elfkom i magiczkom zrobic lepszej charakteryzacji? bo dobór aktorek, jakoś powiedziałabym, że jest średni. :) one są jakby za mało piękne na role magiczek i elfek. na ludzkie kobiety są ok. Już samo to, jakoś uwiera przy oglądaniu serialu. Patrze na postać i mysle o zwykly człowiek a to sie okazuje elfką albo magiczką. Franceska Findabair w ksiazce uchodzila za najpiekniejszą z magiczek i najpiekniejszą kobiete swiata, a tutaj dobrali owszem ładną, ale bardziej pasowałaby na Jagnę w Chłopach :)