Wiedźmin
powrót do forum 2 sezonu

ale mam już qurwa tego dość. Czarni wiedźmini, czarne księżniczki, magowie murzyni, co to urwa jest! Przecież murzyni mają jakieś swoje powieści, seriale i niech tam grają na zdrowie. W Bill Cosby Show nie widziałem ani jednego białego przez 20 lat. Czy komuś to wtedy przeszkadzało że nie ma tam ani jednego białego? Nie bo to był serial o murzynach, dla murzynów, a przy okazji biali też oglądali. Czy ktoś na siłę wciskał tam jakichś białasów? Ludzie czarni wiedźmini? W powieści Polaka? Kto pisze takie scenariusze, mam już tego dość, pierwszemu odcinkowi 2e dałem nawet 9, był świetny, ale to co się dzieje dalej to kupa jakich mało. Mam wrażenie że z każdym odcinkiem, trwa wyścig ilu czarnych dołożymy tym razem do następnej sceny. W 6 chyba najgorszym odcinku, są już prawie sami czarni! Ja pytam czy to saga Kunta Kinte, czy może chata wójta Toma. Jakim prawem ten Sapkowski wziął kasę, a serial ma w dupie stary dziad. Dziadygo miej honor i nie pozwól tym niedorozwojom zrobić trzeciego sezonu!