PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659055}

Wikingowie

Vikings
2013 - 2020
8,4 179 tys. ocen
8,4 10 1 179333
6,5 20 krytyków
Wikingowie
powrót do forum serialu Wikingowie

Pierwsze 3 sezony to rewelacja ale od 4 coś zaczyna zbaczać z trasy. Odcinki zaczęły się dłużyć i było ich coraz więcej. Wytrwałem do połowy 5 sezonu, a potem obejrzałem to do końca już tylko po to aby nie zmarnować wcześniejszego oglądania. W przedostatnim odcinku myślałem że zaraz grupa spotka się z Transformesami. Połowa serialu taka 9/10 ale druga zdecydowanie gorsza i nie jestem w stanie określić w jaki sposób ludzie ocenili na 8,4 jako całość 1-6 sezon

ocenił(a) serial na 8
mariuszkoziel

Zastanawiam się co to znaczy overrated. Jak Ci się podoba serial Wikingowie to polecam Ci serial The Last Kingdom( polski tytuł to Upadek Królestwa), serial bardzo podobny do Wikingów. Niewiem czy oglądałeś czy nie ale polecam.

ocenił(a) serial na 8
LodowySmok

To znaczy przereklamowany. Na początku był rer

ocenił(a) serial na 8
LodowySmok

To znaczy przereklamowany. Na początku był rewelacyjny ale im głębiej w las tym zmieniało się to w coraz większą papkę. Moim zdaniem ocena za wysoka. Odkąd pracę zaczął tam wkładać netflix wszystko się popsuło. Sequel netflixa to już najgorsze co mogło powstać

ocenił(a) serial na 8
mariuszkoziel

The Last Kingdom oglądałeś? Piratów lubisz? Bo też mogę serial o Piratach polecić.

ocenił(a) serial na 8
mariuszkoziel

Jak się serial Wikingowie nie podoba to zawsze można nie oglądać, nikt cię nie zmusza do oglądania. Polecam jeszcze raz The Last Kingdom. Niewiem czy odpiszesz to odrazu polecę serial o Piratach, to serial  Black Sails.