PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659055}

Wikingowie

Vikings
2013 - 2020
8,4 179 tys. ocen
8,4 10 1 179046
6,5 20 krytyków
Wikingowie
powrót do forum serialu Wikingowie

http://voices-in-the-breezes.tumblr.com/post/111628760724/mangoapplepie-textuald eviance-chainfour#notes

I niech mnie ktoś wmówi, że oni się nie kochajo.

ocenił(a) serial na 7
Kocham_Skippera

Lol, nie kochajo się. Nigdy za bardzo nie rozumiałam tego shipu :P

ocenił(a) serial na 9
Mauretania

Podniecajo mnie.

Kocham_Skippera

Jest ta scena, nie w całości, ale za rączki się trzymają.

ocenił(a) serial na 9
perun_6

Może to źle nazwałam, to bardziej rozszerzona wersja sceny z serialu :D Chodzi głównie o tą uroczą końcóweczkę (ciekawam, jak daleko go Ragnar follował XD). I pytanko, co zrobiłby Athelstan, gdyby go Ragnar z Lagerthą znów zaprosili do swej sypialni. Tego w wersji podstawowej nie było.

ocenił(a) serial na 7
Kocham_Skippera

Ależ oczywiście, że to miłość! Nawet tylko ten fragment, który był w serialu. Myzianie po rączce i wyznanie: "wherever you go, I will follow" mówią same za siebie. I wgl całokształt zachowania Ragnara - ma dość Aslaug i idzie do swojego księdza ;) A ten niemalże pojedynek na słowa między Ecbertem i Ragnarem o Athelstana... Ach, miłość kwitnie :D

ocenił(a) serial na 9
LadyLannister

Cytując klasyka, "Klap Klap Klap Niech mówią że to nie jest miłość, że tak się tylko zdaje nam" :P

ocenił(a) serial na 9
Kocham_Skippera

Popieram <3 Dzięki, że mogłam zobaczyć jeszcze więcej z tej pięknej sceny ^^

ocenił(a) serial na 9
Kocham_Skippera

Athelstan jest częścią świata, który Ragnar bezpowrotnie stracił, jest między nimi ogromna więź - od początku była. Przyjaźń też jest rodzajem miłości, mężczyźni różnie okazują sobie uczucia. Na wielu imprezach byłam świadkiem jak nawalone samce się obściskują i wyznają sobie miłość i lojalność, zaznaczam, iż nie było to gey party. Wylewność wśród mężczyzn niegdyś była czymś naturalnym.

Mam nadzieję, że Ragnar nie posuwa Athelstana, o matko.

ocenił(a) serial na 9
givemenewsoul

To może Athelstan Ragnara? XD

Podoba mi się to pierwsze zdanie.

ocenił(a) serial na 7
givemenewsoul

Bo dzisiaj niestety mamy takie zboczone czasy, że ludzie się nie mogą dotknąć, żeby ich nie posądzono o spanie ze sobą, czy inne "nieczyste" zamiary ;) Zgadzam się całkowicie z postem Givemenewsoul, ja tam żadnego posuwania nie widzę, po prostu męską przyjaźń.