Dla zainteresowanych proszę sobie wpisać w guglu powyższy tytuł i pojawią się strony z tumblra z trailerem do nowego odcinka (sorry, że nie podam linka).
Polecam, będzie ciekawie :)
O nieee, Tołdi strzelił do Ragnara?! Miałam nadzieję, że odcinek skończy się dla niego sukcesem. Wiem, że za szybko na pozbycie się króla i jego świty, to dopiero początek 1 sezonu, ale nie sądziłam, że wynik będzie tak zły dla Ragnara:/ I chyba nie pozbędą się Rollo, zaczęłam go lubic:D
Haha, ja też myślałam, że będą budować napięcie, że teraz Ragnar będzie montował ekipę, albo coś w ten deseń :)
Po obejrzeniu trailera od razu przypomniał mi się ten mem http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/34614834.jpg
Mem nie działa;P Ragnar widocznie nie bawi się w budowanie ekip, wziął siekierę i poszedł zdobywac Dunwyn:D
"I w pi**u wylądował i cały misterny plan też w pi**u..." hehe No nieźle to poszło do przodu - fakt. Może twórcy stracili pomysły na dalsze rozwinięcie serialu i kończąc go po 5 odcinkach chcą wyjść z twarzą ;D Albo od początku zakładali 5 odcinków xD hahaha sie uśmiałem ;D
Może Ragnar zginie i pokażą późniejszą zemstę jego syna Bjorna - tak jak to miało miejsce w prawdziwej historii Ragnara. Tyle, że Bjorn mścił się na tym anglo-saskim królu widzianym w np 4 odcinku.
...a znając życie to wpadnie ekipa Ragnara ratując go i przewrót pójdzie pełną gębą ;)
Ja tam na spokojnie do tego podchodzę, bo nie mam jakichś wielkich oczekiwań wobec tego serialu :D
Ale faktycznie, jak zobaczyłam, że w następnym odcinku będzie tyle akcji, to mnie aż cofło od monitora z wrażenia, na zasadzie: hooolaaa chłopaki! ojojoj spokoj.... ohoho co... o rany skąd ta strzała.... że co? Tołdi? a tu.. he?....Rollo...?
dzięki dzięki , ale już poradziłam sobie i obejrzałam :)
dobry odcinek był. biedny Rollo.
O Rolla się nie ma co bać, za bardzo charyzmatyczna postać, żeby go już teraz uśmiercali. Poza tym konflikt braci wisi w powietrzu, więc o jego los możemy być spokojni. Chyba, że mnie scenarzyści postanowią zaskoczyć.
Rollo bedzie tylko troszke pokiereszowany na twarzy ... a wodzu bedzie musial walczyc w Ragnarem jeden na jeden. O ile sie nie myle to takie walki koncza sie po smierci jednego z walczacych no i oczywiscie pokonanie wodza oznacza ze samemu staje sie wodzem ... Tylko ze jak dla mnie to to wszystko jakos tak szybko ... Z drugiej strony wodzu to zarzadza wylacznie swoja osada i okolicami a niczym wiekszym a wiemy z historii ze Ragnar polaczyl wiele takich osad ... i moze wlasnie na tym laczeniu plemion chca sie tworcy skupic ...
Spoiler.
Oo, jednak wplatali Rolla w romans z tą wariatką... A Ragnar nie zginie na pewno, gorzej z Rollem.
Rollo i Siggy? Hmm hmm... Największą uwagę zwróciłam właśnie na nich bo nie wierzę, żeby Ragnar miał zginąć w połowie pierwszego sezonu;)
Oj ja wolałabym nie. Podoba mi się,że Lagherta jest oddana Ragnarowi i lepiej żeby tak zostało;)
To jest fajne że Lagherta jest oddana Ragnarowi i że nie podziela uczuc Rollo ale jakby dała się skusić to by było jeszcze fajniej :> ;p
oj tam oj tam to serial w końcu i można poszaleć....
a moze po smierci Ragnara Lagherta bedzie z Rollo
moze przyjdą takie czasy ze nie bedzie miała wyboru
Raczej to Lagherta umrze. W opisach serialu było podawane, że Lagherta była pierwszą żona Ragnara, czyli tak jakby miał on owdowieć.
no dziwny zwrot akcji ciekaw jestem jak to sie wszystko rozegra bo jak czytalem to Ragnar to nie byle jaki wojownik dziwne jak by tak skonczył :(