PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659055}

Wikingowie

Vikings
2013 - 2020
8,4 180 tys. ocen
8,4 10 1 179659
7,0 26 krytyków
Wikingowie
powrót do forum serialu Wikingowie

a na filmłebie się dowiaduję, że jeśli tak to jestem troglodytą. jakaż ta rzeczywistość jest przaśna jak
mamy takich francuskich piesków.

ocenił(a) serial na 10
hopocek

No cóż, hejterów i trolli ci u nas dostatek...

hopocek

Witaj w klubie.

ocenił(a) serial na 10
hopocek

W dodatku serial bardzo realistycznie ukazuje epokę wikingów, wiem bo zawsze mnie ta tematyka zajmowała. A tropiciele troglodytów sami nie wiedzą co piszą.

ocenił(a) serial na 9
hopocek

Właśnie zabieram się za drugi sezon i cieszę się,że jestem troglodytą :)

ocenił(a) serial na 10
Goofy23

Założę się, że po obejrzeniu drugiego sezonu, który jest znacznie lepszy niż pierwszy, podniesiesz swoją ocenę do co najmniej 9 ;)

ocenił(a) serial na 9
Dadelog

Masz rację,ocena zmieniona :) 2 sezon dużo lepszy. Trzeci zapowiada się jeszcze lepiej.

ocenił(a) serial na 10
Goofy23

A ja, że oglądam fantasy (bo mam parę ulubionych tytułów z tego gatunku). Oczywiście trzeba nie rozróżniać gatunków by zaliczać akurat ten serial do jakieś fantastyki, ale trzeba im wybaczyć, bo nie wiedzą co piszą.

ocenił(a) serial na 10
hopocek

Ja właśnie skończyłem oglądać pierwszy sezon i nie mogę się doczekać gdy obejrzę drugi, za który zabieram się od jutra (a właściwie od dziś bo jest po północy). Zdanie trollujących prowokatorów nie interesuje mnie w najmniejszym stopniu. Od czasu "Rzymu" żaden serial mnie tak nie wciągnął, a ten jest po prostu świetny.