a na filmłebie się dowiaduję, że jeśli tak to jestem troglodytą. jakaż ta rzeczywistość jest przaśna jak
mamy takich francuskich piesków.
W dodatku serial bardzo realistycznie ukazuje epokę wikingów, wiem bo zawsze mnie ta tematyka zajmowała. A tropiciele troglodytów sami nie wiedzą co piszą.
Założę się, że po obejrzeniu drugiego sezonu, który jest znacznie lepszy niż pierwszy, podniesiesz swoją ocenę do co najmniej 9 ;)
Masz rację,ocena zmieniona :) 2 sezon dużo lepszy. Trzeci zapowiada się jeszcze lepiej.
A ja, że oglądam fantasy (bo mam parę ulubionych tytułów z tego gatunku). Oczywiście trzeba nie rozróżniać gatunków by zaliczać akurat ten serial do jakieś fantastyki, ale trzeba im wybaczyć, bo nie wiedzą co piszą.
Ja właśnie skończyłem oglądać pierwszy sezon i nie mogę się doczekać gdy obejrzę drugi, za który zabieram się od jutra (a właściwie od dziś bo jest po północy). Zdanie trollujących prowokatorów nie interesuje mnie w najmniejszym stopniu. Od czasu "Rzymu" żaden serial mnie tak nie wciągnął, a ten jest po prostu świetny.