cos nie halo z tymi odc wg tego co tu jest napisane odc 4 powinnien wyjsc jutro a jest od tyg!?
Dokładnie. 4 odcinek już dawno miał premierę. Było że zrobili drugi najazd na Anglię. Ograbili większą świątynie, mieli starcie z dużym oddziałem anglików i Regnar został pojmany a potem uwolniony. To tak na szybko w skrócie.
Ale czy zalozyciel tematu pytal sie co jest w 4 odcinku czy pytal sie o terminy emisji i terminy pojawienia sie odcinkow w sieci ?? Masz problemy z rozumieniem tekstu czy chciales pokazac jaki jestes cool i ze odcinek masz juz dawno za soba ??
Hahahahaha. Ale typ ten wyżej. Szybko w skrócie popsuje zabawę tym, którzy nie widzieli jeszcze sceny sądzenia Ragnara. A wg mnie finał jej był dość zaskakujący:)
Ponoc to jakas promocja serialu ... szybciej pojawia sie w necie niz w TV ... Ale nie wiem do ktorego odcinka maja zamiar tak robic :) Narazie czekam na odcinek nr5 moze wyjdzie po puszczeniu 4 w TV ...
Też czekam na odcinek 5 i nie ma:/ Jest mi smutno, bo poprzedni odcinek fajnie się skończył i miałam nadzieję, że dzisiaj dowiem się co dalej, a tutaj znowu 4:/