świeżynka: https://www.youtube.com/watch?v=IARD01_FEq0
też czekacie?
OJ bardzo! Jeszcze tyle czasu ;/
Ciekawe kogo uśmiercą w tym sezonie. Jakoś mam dziwne przeczucie, że pozbędą się Lagherty.
Ta zdrada Rollo też bardzo naciągana. To byłoby zbyt proste, musi być jakieś drugie dno bo inaczej nie pokazywali by tego w zwiastunie
Myślę, że Rollo sporo nauczył się na swoim poprzednim błędzie, gdy zdradził brata. Ta mina tuż przed koronacją... mam nadzieję, że jeszcze - bracia razem, ramię w ramię - namieszają.
Lagherta - mam nadzieję, że się mylisz... Serial straaaasznie by stracił...
Intryguje mnie scena, w której Ragnar odtrąca Asloug i ta upada, wygląda jakby ją uderzył... a potem jej rozmowa z czarownikiem... Mam przeczucie, że Asloug może odwrócić się od Ragnara i może nawet działać na jego niekorzyść. To byłoby całkiem ciekawe.
Ja tez mam nadzieję, że się mylę. Aslut jak dla mnie to może w kosmos odlecieć.. Tak tragiczna i wkurzająca postać. Szkoda, że Ragnar coraz to gorzej się prezentuje. Przydałby mu się fryz z pierwszego sezonu *.*.
SPOILER ALERT !!
Szkoda, że jego losy są odgórnie przesądzone i wiemy jak skończy. Ciekawe tylko czy nastąpi to w tym sezonie.
a, jak skończy to wiadomo, choć... hm, bez niego serial będzie dziwny, mam nadzieję, ze jeszcze trochę pociągnie ;) ciekawa jestem, czy wątek jego przechrzczenia się będzie jakoś pociągnięty...
za Asloug też nie przepadam, ale ostatnio była tak przez Ragnara poniewierana, że nie zdziwiłabym się gdyby się wreszcie porządnie "zdenerwowała" i zrobiła coś więcej niż zdradzenie małżonka w szopie. no nic, zobaczymy!