PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659055}

Wikingowie

Vikings
2013 - 2020
8,4 180 tys. ocen
8,4 10 1 179668
7,0 26 krytyków
Wikingowie
powrót do forum serialu Wikingowie

sredni

ocenił(a) serial na 8

Jak dla mnie serial sredni czesto wieje nudą walki tez pokazane nie fajnie ogólnie pomysł na serial
dobry ale wykonanie nie przypadło mi do gustu i aktor grający
Ragnara denerwuje mnie swoja grą jak i jego żona reszta aktorów gra wpożadku szczegulnie
Rollo

ocenił(a) serial na 8
M_Nita

Z powodu braku znaków interpunkcyjnych zabrakło mi oddechu. Szczególnie (!) pod koniec.

ocenił(a) serial na 7
M_Nita

A ja się tutaj podczepię, bo z takim pytaniem jak moje to nie ma potrzeby śmiecić i nowy temat zakładać.
Oglądałam na razie 2 odcinki serialu i mnie osobiści trochę wynudził, czy dalej akcja nabiera tempa, czy całość jest prowadzona w taki sam sposób jak początek? Nie wiem czy się "pomęczyć" na początku, czy sobie darować, bo lubię taką tematykę, ale jakoś "tego czegoś" mi w serialu jak na razie brakuje, czy po prostu mam sobie darować.

ocenił(a) serial na 8
narja

oglądaj się rozkręci :D a drugi sezon zapowiada się bardzo ciekawie.

narja

Pomęcz się, długo ta męka nie potrwa, bo dalej same niespodzianki:P

ocenił(a) serial na 8
msgamgee

Jak po 2 odcinkach nie przypadło ci do gustu to wątpie zeby ci sie spodobał ten serial

ocenił(a) serial na 10
M_Nita

Pierwsze 2 odcinki nudawe, takie wprowadzenie. Akcja się zaczyna 3-7, potem znowu robi się nudno na chwile. Cóż, jak na tak niski budżet, bardzo fajny serial. Mi się podobał i czekam niecierpliwie na 2 sezon.

ocenił(a) serial na 7
LostDafidos

Aktualnie jestem na 7 odcinku i faktycznie zaczyna być z czasem ciekawie, mniej krajobrazów, a więcej akcji. Uwielbiam jak na razie postać Flokiego, mam nadzieję, że pożyje długo ;).
Ja jakoś nigdy nie mam cierpliwości właśnie do początków wszelkich seriali, kiedyś zawsze zaczynałam oglądać od 3-5 odcinka i chyba powinnam się trzymać tej tradycji :D