PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612991}

Wilfred

2011 - 2014
7,5 9,9 tys. ocen
7,5 10 1 9938
7,3 3 krytyków
Wilfred
powrót do forum serialu Wilfred

9/10

ocenił(a) serial na 10

Sorry ale amerykańska wersja jest lepsza niż australijska. Pamiętajmy, że australijski humor to nie brytyjski. Może gdyby Anglicy podjęli się produkcji...

ocenił(a) serial na 9
pachomir

Zgadzam się że australijska wersja jest dla mnie polaka dużo gorsza. Właśnie jestem po ostatnim odcinku 2 sezonu AU i szału nie ma.
Amerykanie zrobili o wiele lepszą produkcję, a z oryginału zaczerpnęli praktycznie tylko sam pomysł.
Trzeba przyznać, że drugi sezon US, odbiega nieco od tego co widzieliśmy w pierwszym. Jest w nim nowa świeżość, Wilfred zachowuje się inaczej po wypadku. Jest mniej tego "hardcore", chociaż humor nadal momentami jest masakryczny.

ocenił(a) serial na 10
oliman

Po 10-tym odcinku 2-ego sezonu zmieniam ocenę na 10/10 i dodaję do ulubionych. Nie pomyślałem, że serial, który z założenia jest jaki jest może mnie tak wiele nauczyć.

ocenił(a) serial na 9
pachomir

Wiecie może o jakiego reżysera chodziło w tej akcji Wilfreda podczas kręcenia filmu z kotami? Bo pewnie robili sobie jaja z kogoś konkretnego.

ocenił(a) serial na 10
Mordechaj

Myślę, a przynajmniej chcę myśleć, że chodzi o Jasona Ganna czyli Wilfreda. Wkręcam sobie, że ta scena była całkowicie realna ale postanowiono ją wykorzystać :) Została nagrana na prawdę świetnie. Aż trudno powiedzieć, że została w ogóle nagrana!

ocenił(a) serial na 9
pachomir

Raczej wątpię aby coś takiego wydarzyło się naprawdę, zostało zarejestrowane i wykorzystane w odcinku. Ale możliwe, że Gann w tej scenie zawarł to, co często chciałby powiedzieć swoim współpracownikom. Więc niech sobie to zapamiętają jako przestrogę.

ocenił(a) serial na 9
pachomir

gdzie oglądacie australijską wersję?

ocenił(a) serial na 10
vikem

Poszperaj. Szybko znajdziesz.

użytkownik usunięty
vikem

http://watchseries.eu/serie/wilfred