PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612991}

Wilfred

2011 - 2014
7,5 9,9 tys. ocen
7,5 10 1 9938
7,3 3 krytyków
Wilfred
powrót do forum serialu Wilfred

9/10

ocenił(a) serial na 10

Serial świetny, ale Ryan jest idiotą, że daje się tak manipulować Wilfredowi (nie biorąc pod uwagę czym/kim on jest).

ocenił(a) serial na 8
ismena1990

Ale Wilfred to robi po mistrzowsku. W ogóle w tym serialu są taki zarąbiste gagi, że klękajcie narody. Szczególnie przypadł mi do gustu jeden moment, w którym wilfred nawiązuje do filmu "The Others" - to było mistrzowskie.

No i tutaj http://www.youtube.com/watch?v=ZR1VdlLiNK8 ostatnia scena z majtkami - super ;)

ocenił(a) serial na 10
ismena1990

Wilfred po prostu robi to tak genialnie, że gdybyś był/a na miejscu Rayana to byś też nie dał/a rady. Czasem jest tak, że to Rayan myśli, że wykorzystuje Wilfreda, a na końcu oczywiście okazuje się, że jest odwrotnie. : )

ocenił(a) serial na 10
imjustakid

No nie wiem... Uwielbiam Wilfreda, ale niesamowicie mnie wkurza i nie dałabym się tak manipulować, tylko kazała spadać ;)

ocenił(a) serial na 10
ismena1990

No możliwe. To zależy od osoby. ; ) Rayan jest namalowany grubymi liniami i widać jaki z niego "chłopiec". Ojciec, siostra wszyscy nim manipulują. ; )

ocenił(a) serial na 6
ismena1990

Kim według Ciebie jest Wilfred, że Ryan jest takim idiotą dając się manipulować?

ocenił(a) serial na 10
oczywazki

W I komentarzu napisałam nie biorąc pod uwagę kim/czym jest ;)

ocenił(a) serial na 6
ismena1990

Ja tylko pytam czy na tym etapie serialu Ty wiesz czym jest Wilfred... Może oglądałaś australijską wersję, więc pytam...

ocenił(a) serial na 10
oczywazki

Nie oglądałam, więc tylko podejrzewam :)

ismena1990

JA mam zamiar Wilfreda obejrzeć jutro. Jest hitem tygodnia na vod enki. Będzie leciał jutro o 21pierwszej.