Jako że nie chce mi sie oglądać starszych odcinków to może ktoś mi przypomni co się stało z Gusem Elizalde. Bo jakoś w s04e1 go nie uświadczyłem
o ile pamiętam to zwiał z Nowego Jorku, pewnie się jeszcze pojawi. Nie tylko jego nie zobaczyliśmy. Taki se ten pierwszy odcinek. Szkoda, że przeskoczyli o 9 miesięcy.
Gus się jeszcze pojawi.Widać go w zwiastunie drugiego odcinka i całej reszty.Musieli przeskoczyć, bo co niby mieli by pokazać? A tak, to jest ciekawiej.New world order pod rządami Mistrza.To jest ciekawe, że jednak nie eksterminowali wszystkich ludzi, tylko postawili na "dobrowolną współpracę". Jak dla mnie, to wszystko wygląda dosyć ciekawie i Mistrz w ciele Palmera, wygląda dosyć przerażająco.Zupełnie tak, jak przy pierwszym spotkaniu z Quinlanem (Quintusem). Nowa miejscówka Mistrza, nowa trumna, nowa "zdobycz" Feta, dzieje się.
Ci wszyscy ludzie poza NY próbujący sobie zorganizować życie i przeżyć po "Iluminacji", jak ładnie nazwali odpalenie bombki przez tego nastoletniego wkurzającego dekla, przypominają mi społeczności z TWD:)