PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685442}

Wirus

The Strain
2014 - 2017
6,6 14 tys. ocen
6,6 10 1 14134
5,2 5 krytyków
Wirus
powrót do forum serialu Wirus

Od samego początku uważałem Zacka za debila, nawet jak na małe dziecko, ale tego co odstawił w odcinku 2x13 w życiu bym się nie spodziewał... Myślałem, że po przegonieniu matki z lombardu już do niej nie będzie lgnął, ale jak widać rodzina wampirów jest bardziej atrakcyjna niż ludzka rodzina.

DoubleB

Oby został przemieniony :D

DoubleB

W pierwszym sezonie nie był tak koszmarny, ale w drugim przechodził sam siebie. Mam nadzieję, że go przemienią i ktoś mu odrąbie głowę, bo to co zrobił - zostawił Norę, a polazł za wampirzą mamuśką prosto do Mistrza, boje na głowę wszystkie jego wcześniejsze "dokonania"...

ocenił(a) serial na 10
attra

Bardziej debilne od zachowania Zack'a było zachowanie Nory,bo zamiast powiedzieć jak było,to owijała w bawełnę,że to zła mama "zabrała" niewinnego i dobrego chłopca.Eph powinien wiedzieć,jakiego gagatka wychował,a właściwie,to nie wychował,bo nigdy go nie było,cytując gówniarza.

mario_1981

Niech upier*****ą łeb, małemu gówniarzowi. Nora powiedziała tylko, ze Kelly go zabrała, choć mogła dosadnie wyłuszczyć że mały gnojek sam z nią polazł z wielka radością...
Oby go tylko nie odbili, nie wymienili za Lumen, albo coś również głupiego.

ocenił(a) serial na 10
attra

No właśnie to jest to,że niby serial ma świetne momenty,jest nieźle pomyślany i nawet jest niejako otoczka tajemnicy,ale wszystko to psują właśnie te różne głupoty i niedorzeczności.To jak oglądanie w tv wciągającego filmu przerywanego nagle reklamami,po których to człowiek nie dość,że gubi wątek,to w dodatku całkiem zmienia mu się odbiór całości.Zack powinien zostać przemieniony.Przynajmniej by się nie odzywał,bo strasznie sepleni.

ocenił(a) serial na 7
DoubleB

Przecież Zack właściwie zabił Norę, może nie własnymi rękami, ale to on jest za to odpowiedzialny. Mam nadzieję, że ktoś mu to uświadomi po czym odrąbie pusty łeb :D Jak tylko się pojawia na ekranie to mam ochotę wyłączyć ten serial ;)