Akcja książki rusza w momencie, gdy na lotnisku Kennedy'ego ląduje Boeing 777, którego załoga nie daje znaków życia. Do zbadania maszyny wezwany zostaje specjalista od zagrożeń biologicznych, Eph Goodweather.Wszyscy pasażerowie okazują się martwi, a na pokładzie są ślady dziwnej istoty. Wkrótce Goodweather będzie musiał stawić czoła inwazji wampirów. Pomoże mu były profesor Abraham Setrakian.
Jak na razie jest tylko teaser http://youtu.be/bvnsZcq3Nto ale nie wygląda na niskobudżetowy serial :)
Terra Nova nie była nisko budżetowa...Co wyszło każdy wie...to samo Alcatraz. Potem totalne rozczarowanie w Sleepy Hollow po genialnym best pilocie w serialach ever (wdg mnie). Potem skasowany całkiem niezły Almost Human. Podchodzę ostrożnie bez oczekiwań...teraz sama nazwa "Fox" to powód do obaw jeśli chodzi o seriale...
Ale to jest inna stacja. FX, nie Fox. A seriale FX są zazwyczaj lepsze jakościowo, np. AHS, czy Fargo.
z niecierpliwoscia czekam na ten serial, jesli moge polecic dobry serial horror, cos nowego - "Penny Dreadful"
Zarówno PD jak i Salem odpuściłem po dwóch odcinkach.Postacie mnie w ogóle nie zainteresowały a odcinki się dłużyły niemiłosiernie...
Dla mnie te istoty nie przypominają za bardzo wampirów raczej kosmitów :p Cóż może serial będzie fajny.
ja właśnie wczoraj szukałam i szukałam, znalazłam wczoraj wszystkie 3 po angielsku, jednak wolałabym po polsku-> jak nie znajdę to będę czytać tak
Podobno mają niedługo wznowić nakład pierwszego tomu. Mam nadzieję że kolejne dwa tomy też przetłumaczą. Ja miałam dużo szczęścią i nad morzem kupiłam tą książkę za grosze. Super się czyta, dzisiaj zaczełam i już mam prawie 200 stron za sobą ;) Polecam!