PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685442}

Wirus

The Strain
2014 - 2017
6,6 14 tys. ocen
6,6 10 1 14117
5,2 5 krytyków
Wirus
powrót do forum serialu Wirus

Opis fabuły.

ocenił(a) serial na 4

Akcja książki rusza w momencie, gdy na lotnisku Kennedy'ego ląduje Boeing 777, którego załoga nie daje znaków życia. Do zbadania maszyny wezwany zostaje specjalista od zagrożeń biologicznych, Eph Goodweather.Wszyscy pasażerowie okazują się martwi, a na pokładzie są ślady dziwnej istoty. Wkrótce Goodweather będzie musiał stawić czoła inwazji wampirów. Pomoże mu były profesor Abraham Setrakian.

kamil665544

czekam na ten serial, oby nie był nieskobudzetowy......

ocenił(a) serial na 4
elizabethwesolowska

Jak na razie jest tylko teaser http://youtu.be/bvnsZcq3Nto ale nie wygląda na niskobudżetowy serial :)

kamil665544

https://www.youtube.com/watch?v=RiN8Edb4X2w

ocenił(a) serial na 6
elizabethwesolowska

Terra Nova nie była nisko budżetowa...Co wyszło każdy wie...to samo Alcatraz. Potem totalne rozczarowanie w Sleepy Hollow po genialnym best pilocie w serialach ever (wdg mnie). Potem skasowany całkiem niezły Almost Human. Podchodzę ostrożnie bez oczekiwań...teraz sama nazwa "Fox" to powód do obaw jeśli chodzi o seriale...

ocenił(a) serial na 9
Biogdan

Ale to jest inna stacja. FX, nie Fox. A seriale FX są zazwyczaj lepsze jakościowo, np. AHS, czy Fargo.

kamil665544

z niecierpliwoscia czekam na ten serial, jesli moge polecic dobry serial horror, cos nowego - "Penny Dreadful"

ocenił(a) serial na 4
elizabethwesolowska

Zarówno PD jak i Salem odpuściłem po dwóch odcinkach.Postacie mnie w ogóle nie zainteresowały a odcinki się dłużyły niemiłosiernie...

kamil665544

"Salem" bardzo słabe, ale PD sie zachwycam :)

ocenił(a) serial na 6
kamil665544

Dla mnie te istoty nie przypominają za bardzo wampirów raczej kosmitów :p Cóż może serial będzie fajny.

ocenił(a) serial na 4
alienowa

Ja bym stawiał na dementorów :D

ocenił(a) serial na 6
kamil665544

Faktycznie ten ostatni przypominał dementora hehe :)

kamil665544

posiadasz może książkę?

ocenił(a) serial na 4
komercyjna

Przed chwilą przeszukałem internet i znalazłem jedynie po angielsku.

kamil665544

ja właśnie wczoraj szukałam i szukałam, znalazłam wczoraj wszystkie 3 po angielsku, jednak wolałabym po polsku-> jak nie znajdę to będę czytać tak

ocenił(a) serial na 8
kamil665544

Podobno mają niedługo wznowić nakład pierwszego tomu. Mam nadzieję że kolejne dwa tomy też przetłumaczą. Ja miałam dużo szczęścią i nad morzem kupiłam tą książkę za grosze. Super się czyta, dzisiaj zaczełam i już mam prawie 200 stron za sobą ;) Polecam!

ocenił(a) serial na 4
onebadsoul

h atak.pl/artykuly/wirus-del-toro-dotarl-do-polski

kamil665544

Temat Boeingów 777 teraz jest szczególnie aktualny.
Trafili z premierą idealnie ;)