7,0 2,5 tys. ocen
7,0 10 1 2485
Wolfblood
powrót do forum serialu Wolfblood

Mimo iż mam już sporo lat na koncie, chwile spędzone z Wolfblood nie uważam za zmarnowane, wprost przeciwnie - serial wzbudził we mnie prawie same pozytywne odczucia.

Postaci? Zamiast sztucznych, plastikowych nastolatków którzy przeżywają banalne, wyssane z palca problemy mamy realistycznych młodych ludzi- mają swoje problemy, charaktery, życie...
Relacje między nimi również są wyraźnie pokazane! Widać troskę rodziny Maddy o swoją córkę, główna bohaterka stopniowo buduje więź z Rhydianem (nie zakochują się w sobie od pierwszego wejrzenia, ich relacja rozwija się wraz z czasem)

Fabuła? W każdym odcinku dzieje się coś innego, każdy epizod jest zarówno prowadzeniem głównej akcji, jak i fragmentami codziennego życia bohaterów. Nie ma ani jednego odcinka który byłby robiony na siłę

Humor? Obecny! Naprawdę można się pośmiać.

Klimat? Magiczny, radosny, a jednocześnie pokazujący momenty dość dramatyczne. Klimatyczne krajobrazy i taka też muzyka.

Widać, że serial jest produkcji brytyjskiej, nie grzeszy efektami specjalnymi ma za to spójną fabułę , klimat i ciekawych bohaterów...

Chyba o czymś zapomniałam, ale skończę.... Jednym słowem- POLECAM!