7,0 2,5 tys. ocen
7,0 10 1 2492
Wolfblood
powrót do forum serialu Wolfblood

ocenił(a) serial na 1

Bardzo slaby, chyba jak większość Disneya...
obejrzałem wszystkie odcinki tylko dlatego że robiłem to z młodszą siostrą - a nawet jej się nie podobał
a ogląda wszystko z Disneyowskich produkcji..

a więc fabuła - bardzo słaba
postać głównej bohaterki - no proszę was, tragedia..
efekty - przemilczę..

oceniam na kolejny disneyowski kicz dla 11 latków.. bardzo slabo!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
SMCVaN

serial jest extra! mi się podoba a swoją recenzje zachowaj dla siebie!

ocenił(a) serial na 8
SMCVaN

Jak już chodzi o produkcje Disneya, jeżeli chodzi o seriale są kiczowate, głupie, bezsensu, chore i wgl.
A to jeszcze się broni jest to inne i nie ma tam problemów typu "no którą sukienke mam se ubrać " albo "ukradłaś mi chłopaka jak mogłaś"
Są oni naturalni a nie owinięci tapetą z każdej strony. To tylko moja opinia. Już wolę oglądać to niż Rocky i CeCe dwie "tańczące" idiotki. Dziękuje ;p

ocenił(a) serial na 9
amoourr

Dokładnie, to nie jest Disney'owski serial, ciekawostka dla niedoinformowanych ;P

ocenił(a) serial na 9
SMCVaN

Dla Twojej wiadomości to to nie jest Disney'owski serial, bo z Disney'em on nie ma nic wspólnego. :) Został stworzony przez Debbie Moon i wyemitowany na brytyjskim kanale CBBC, dopiero później Disney Channel go rozpowszechniło, bo w UK odniósł sukces. :)

ocenił(a) serial na 1
lena882000

Co nie zmienia faktu że jest strasznie sztuczny i po prostu slaby ^^

ocenił(a) serial na 9
SMCVaN

Mnie się podoba. To, że "jest strasznie sztuczny i po prostu slaby" to tylko Twoja opinia. A i raczej nie trafiona, bo gdyby taki był, to by nie odniósł sukcesu, zwłaszcza w UK i by nie robili 3 sezonu. ^^

lena882000

Jedyne seriale na Disney Channel które da się oglądać nie są stworzone przez DOS, tylko przez inne wytwórnie (nie wiem jak to się fachowo nazywa). Przykład: Moja Niania Jest Wampirem - uwielbiam, a Wolfblood też jest nie najgorszy, przynajmniej porównując te wszystkie Disney'owskie sitcomy.

SMCVaN

Według mnie ten serial jest naprawdę świetny, z seriali na disney channel już wyrosłam, ale ten mi się naprawdę podoba, nie ma w nim tyle kiczu i sztuczności jak w innych serialach na disney channel i fabuła jest naprawdę bardzo ciekawa ;). Może po prostu jesteś już za duży na Wolfblood, więc to chyba jasne, że nie będzie ci się podobał :>. A może po prostu wolisz Violettę albo jakiś inny tandetny serialik? ;P

ocenił(a) serial na 7
SMCVaN

Co do efektów specjalnych masz rację. Są bardzo słabe, żeby nie powiedzieć tragiczne.